Duelul titanilor, dominat din nou de Serena Williams. Americanca a castigat in fata rusoaicei Maria Sarapova, scor 6 la 2 si 6 la 4, si s-a calificat in finala de la Wimbledon. Williams poate deveni campioana pentru a 6-a oara la acest turneu.

Publicat:10.07.2015, 11:58

Williams castigase 17 din precedentele 19 intalniri cu Sarapova. Nici de aceasta data rusoaica nu a putut stapani forta imensa a tenismanei adverse. Williams si-a dictat jocul si nu i-a dat multe sanse rusoaicei. Serena a castigat cu 6 la 2 si 6 la 4, reusind sa se califice in finala. 


Serena WILLIAMS, TENISMANA SUA: “ Când joci cu un adversar cunoscut, care te-a învins în trecut, esti foarte concentrat. ” 

 
Maria SARAPOVA, TENISMANA RUSIA:“M-am asteptat sa fiu campioana si este dezamagitor sa pierd, pentru ca stiu ca nivelul meu poate fi acolo sus. ” 

 
Williams are acum sansa sa devina campioana la Wimbledon pentru a 6-a oara. Va incerca sa o impiedice sa o faca Garbine Muguruza. Sportiva din Spania a batut-o in semifinale pe poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6 la 2, 3 la 6 si 6 la 3. 


Muguruza si-a rugat parintii sa nu vina la finala. 


Garbine MUGURUZA, TENISMANA SPANIA: “ Ei ma privesc la televizor sau calculator, nu sunt sigura. M-au întrebat acum 2 zile daca vreau ca ei sa vina la meci. Am spus, nu ! Nu schimba nimic. Ma spal pe dinti mereu la fel, ma trezesc cu acelasi picior, nu schimb nimic.” 


Muguruza va juca pentru prima data in cariera in finala unui turneu de Mare Slem. Campioana de la Wimbledon sa va imbogati cu 1 milion 880 de mii de lire sterline.