Zalina Marghieva a fost desemnata de Comitetul National Olimpic, in urma unui concurs, cea mai frumoasa sportiva a anului 2012. Castigatoarele au fost anuntate astazi, iar unele sportive nici nu au inteles ca s-au clasat in top intrucat nu cunosc limba romana.

Publicat:29.11.2012, 15:53

Zalina are 22 de ani, iar in acest an a reusit la Jocurile Olimpice de la Londra o performanta unica, locul 8 la proba aruncarea ciocanului. Drept premiu in concursul de frumusete, a primit un smart phone.

Una dintre sportivele intrate in top 3, Svetlana Saenko, si ea participanta la Jocurile Olimpice, nu a inteles ce premiu i-a fost acordat.

In cadrul concursului au fost premiate si doua sportive care au copii. Cele mai frumoase au fost declarate Natalia Cerches si Margarita Schitco. Acestea spun ca e destul de dificil sa fii mama si sa faci sport de performanta.

Celelalte participante s-au ales doar cu premii de la sponsorii evenimentului. Faptul ca nu au fost alese cele mai frumoase sportive ale anului nu le supara, spun ele.

Concursul a fost Organizat de Comitetul National Olimpic. Fetele au trebuit sa-si trimita pozele, iar alegerea a fost facuta de un juriu. 

Cristina Iovu, halterofila care a castigat bronzul in acest an la Jocurile Olimpice, nu a participat la concurs si nici nu a fost prezenta la eveniment, intrucat este plecata din tara.