Google+

Cea mai tare iluzie optica. Ce spune despre tine ceea ce vezi in aceasta imagine - FOTO

Pot fi distractive, dar pot sa spuna multe detalii si despre personalitatea ta. Vorbim de aceasta data despre iluziile optice care deseori se transforma in virale pe internet.

 

Dincolo de amuzamentul produs, acestea reprezintă indicatori buni pentru modul în care mintea fiecăruia dintre noi este construită să funcţioneze.

 

Să luăm, spre exemplu, această iluzie optică. Ce vezi?

Dacă răspunsul tău este o maşină, atunci asta se traduce în faptul că libertatea este o valoare foarte importantă pentru tine. Vei căuta mereu experienţe noi, locuri noi, oameni noi.

 

Dacă răspunul este un bărbat care priveşte printr-un binoclu, atunci asta înseamnă că eşti o persoană care analizează mult. Încerci să vezi mereu imaginea de ansamblu şi nu te împiedici de detalii.

 

Dacă răspunsul tău este litera A, care este de multe ori neobservată, înseamnă că ai un ochi de vultur şi vezi detalii pe care alţii nu le observă, iar principala ta calitate este intuiţia.

 

Să trecem la un alt exemplu. Priveşte imaginea de mai jos şi spune-ne ce vezi:

Dacă ai văzut un crocodil, asta înseamnă că de obicei priveşti imaginea de ansamblu. Eşti o persoană practică, nu îţi asumi mari riscuri şi preferi să trăieşti cu prudenţă mai mare.

 

Dacă răspunsul tău este o barcă, atunci ai ochiul format asupra micilor detalii, ceea ce înseamnă că puţine lucruri trec pe lângă tine fără să le observi.

 

Hai să mai vedem o iluzie. Ce vezi aici?

Dacă ai văzut doi stâlpi de susţinere, arată că preferi confortul şi siguranţa. Dacă vezi două persoane, arată că eşti un spirit liber şi dispus să mergi mai departe.

 

Sursă foto: higherperspectives.com


Sursa: yoda.ro
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Stiinta

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn