Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj pentru toti liderii europeni care au venit sau urmeaza sa ajunga la Chisinau pentru a paticipa la Summitul Comunitatii Politice Europene de maine. 

Publicat:31.05.2023, 15:43

„Moldova este pregatita. Bulboaca este pregatita. Noi suntem pregatiti sa primim oaspeti de pe intreg continentul. E bucuria noastra sa avem casa plina de prieteni. Bun venit, Europa, la noi acasa”, a spus Maia Sandu intr-un mesaj video. 

Summitul Comunitatii Politice Europene se va desfasura maine, 1 iunie si va reuni peste 50 de presedinti, prim-ministri si inalti oficiali europeni. Comunitatea Politica Europeana este o platforma infiintata anul trecut, in urma invaziei Rusiei in Ucraina, la initiativa presedintelui Frantei Emmanul Macron si intruneste liderii europeni cu scopul de a discuta si a identifica solutii pentru cele mai urgente probleme ale Europei, precum securitatea, stabilitatea si rezilienta energetica.

Citeste si :  Josep Borrell si Ursula von der Leyen au ajuns la Chisinau. Inaltul Reprezentant al UE urmeaza sa inmaneze oficial echipamentul nou livrat Fortelor Armate ale Republicii Moldova - FOTO 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.