O noua seara a talentelor a adus reprezentatii care i-au impresionat pe jurati si pe cei prezenti in sala si le-a oferit telespectatorilor sansa de a se bucura de un adevarat spectacol. ”Sunt impresionat de felul in care dansati”, ”Ma asez ca sa ma auziti la microfon, altfel as fi stat pentru a face o reverenta” sau ”Am visat, s-a indeplinit. Un moment frumos” au doar cateva dintre replicile pe care le-au avut Andi, Florin, Mihai sau Andra in momentele de jurizare.

Publicat:02.03.2020, 11:05

Daria Calugaru, o pustoaica de 11 ani, pasionata de dansul sportiv a venit in fata juratilor pentru a le arata inventia ei: dansuri pe hoverboard. Hotarata, ea a intrat pe scena cu un singur gand: ”Daca uit o schema, improvizez. Am creativitate” si a demonstrat ca munca ei merita rasplatita: Smiley si Pavel Bartos au apasat butonul auriu si au trimis-o direct in semifinala. Laudele nu au contenit pentru tanara dansatoare: Smiley i-a spus ce l-a facut sa apese butonul: ”Faptul ca ai invatat singura tot, ne-a determinat sa apasam golden buzz-ul”, iar Andi Moisescu a tras una dintre cele mai frumoase concluzii ale serii: ”Asa arata expresia creativitatii unor copii liberi”. 

Romanii au talent a condus detasat topul audientelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 14.0 puncte de rating si 43.5% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decat televiziunea de pe locul secund care a obtinut numai 4.0 puncte de rating si 12.3% share.

Aproximativ 3 milioane de telespectatori din intreaga tara au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:12, aproximativ 3.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 Concurentii care au impresionat juriul si au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Anda Tatar, Ansamblul ”A doua tinerete”, Danylo & Oskar Strakhov, Hometown, Giany Jackson, Daniel Tudor, Livia Pisalita, Kalashnik Brothers, Emilia Bulgaru, Chinmay Prabhu, Augustin Vitan, Cristina Pucean, Florin Lutic, Tumar KR si Roman Kricheli.  

Vinerea viitoare, de la ora 21:00, pe scena Romanii au talent, vom vedea noi momente de neuitat!