O profesoara din comuna Sipoteni, Calarasi, a fost filmata cum palmuieste un elev in timpul orelor. Directorul institutiei ne-a spus ca invatatoarea a reactionat asa dupa ce a fost luata in deradere si ca a fost initiata o ancheta de serviciu. Parintii nu au scris o plangere, dar politia s-a autosesizat dupa ce imaginile au aparut pe internet.

Publicat:14.12.2020, 16:45

Incidentul a avut loc joia trecuta, cand elevii din clasa a 8-a se aflau la lectia de limba franceza. Directorul liceului ne-a spus ca profesoara si-a pierdut cumpatul dupa ce unul dintre copii ar fi luat-o in ras.

Dumitru BOB, DIRECTORUL LICEULUI “MIHAI EMINESCU”, COMUNA SIPOTENI: "Dumneaei spune ca elevul a luat-o in deradere, a inceput sa miaune la lectie. Profesoara s-a indignat, nu si-a putut stapani nervii. Noi am desfasurat Consiliul de Etica in institutie. Vedem cum se desfasoara ancheta si mergem mai departe.” 

Profesoara va preda in continuare, cel putin pana la sfarsitul semestrului.

Dumitru BOB, DIRECTORUL LICEULUI “MIHAI EMINESCU”, COMUNA SIPOTENI: "Din pacate noi suntem in situatia cand nu are cine preda. Suntem intr-un deficit de cadre didactice. Profesoara zice ca ar lasa orele, dar am ajuns la un numitor comun.”

Politistii din Calarasi s-au autosesizat dupa ce au vazut filmuletul pe retelele de socializare. La sfarsitul saptamanii trecute oamenii legii au discutat cu elevii, iar in aceste zile profesoara urmeaza sa fie audiata.

Sergiu BALAN, SEFUL SECTORULUI DE POLITIE NR. 1, INSPECTORATUL DIN CALARASI: “Nu se afla in ziua aceea la serviciu. In prezent plangere din partea parintilor minorilor nu avem. Am vorbit cu ei referitor la o plangere sau sa treaca examinarea medico-legala.”

Profesoara a refuzat sa discute cu noi, la fel si parintii copilului. Politia si directorul scolii ne-au spus ca vor sesiza directia de invatamant din Calarasi in acest caz.