Detalii terifiante in cazul accidentului de pe traseul Rezina-Orhei. Tanarul politist de frontiera in varsta de 27 de ani s-a dus in satul natal pentru a-si inmormanta tatal, iar la scurt timp si-a pierdut viata si el, strivit de o masina, chiar in statia auto.

Publicat:11.11.2016, 10:28

Fratele vitreg al tanarului povesteste pas cu pas cum s-a intamplat tragedia. Acesta spune ca s-au pornit impreuna spre statia de autobuz pentru a-si astepta iubita, insa victima a luat-o inainte. 

Accidentul a fost anuntat de un satean care trecea prin zona si l-a anuntat pe fratele vitreg ca un tanar zace la pamant, la scurt timp acesta si-a dat seama ca este fratele sau. 

Tanarul era un angajat al Politiei de Frontiera. Sergent Morari Grigore, in varsta de 27 de ani, activa in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera "Lipcani" al Directiei regionale NORD.


Teribilul accident s-a intamplat aseara in jurul orei 19:00. Tanarul a fost spulberat din statia auto de o Toyota, iar soferul a a dat bir cu fugitii, fiind prins ulterior de autoritati si retinut pentru 72 de ore.

Acesta risca pana la 7 ani de inchisoare. Oamenii legii mai spun ca, acesta nu era in stare de ebrietate. 

Politia cerceteaza circumstantele producerii accidentului.