Doua accidente grave s-au produs noaptea trecuta in capitala. Unul a avut loc in sectorul Botanica, o tanara in varsta de 26 de ani fiind transportata la spital in stare grava, dupa ce a fost strivita intre doua automobile. Iar intr-un alt accident, un baiat de 20 de ani a ajuns in sectia de reanimare, dupa ce a fost spulberat in timp ce traversa strada neregulamentar. 

Publicat:06.02.2023, 14:50

Politia anunta ca primul accident a avut loc noaptea trecuta in jurul orei 1 pe bulevardul Dacia din capitala. Un Volkswagen a lovit din spate un automobil de model Volvo, condusa de un o tanara de 25 de ani, avand ca pasagera, tanara de 26 de ani. 

Natalia STATI, OFITER DE PRESA A IP CHISINAU: „Tanara a coborat din masina, fiind deja in calitate de pieton, a deschis portbagajul pentru a amplasa indicatorul de avariere, in acest moment fiind tamponata de un BMW.”

In urma impactului, femeia a fost strivita si blocata intre cele doua automobile. Aceasta a fost transportata imediat la spital, iar acum se afla in stare extrem de grava. In cel de-al doilea caz, un tanar de 20 de ani a fost lovit de un Ford Mustang pe strada Albisoara din capitala.

Natalia STATI, OFITERUL DE PRESA AL IP CHISINAU: „Automobilul condus de un sofer de 32 de ani, in afara trecerii de pietoni a tamponat tanarul de 20 de ani, care traversa strada neregulamentar si in loc neiluminat.”

Pietonul a ajuns la Institutul de medicina Urgenta cu mai multe traumatisme.

Dorina ARSENE, PURTATORUL DE CUVANT AL INSTITUTULUI DE MEDICINA URGENTA: „Ambii pacienti sunt internati la Institutul de Medicina Urgenta. Cu parere de rau sunt in stare foarte grava, fiind internati in sectia terapie intensiva si primesc tratamentul medicamentos conform fisei de indicatii.”

In ambele cazuri, oamenii legii au initiat procese penale. Politistii urmeaza sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentelor si cu