Actionarii Metalferos solicita procuraturii generale sa intervina pentru ca compania sa nu fie privatizata. Despre asta, a anuntat deputatul PAS, Sergiu Litvinenco. 

Publicat:30.06.2020, 13:03

Sergiu LITVINENCO, DEPUTAT PAS:"Am primit acum dimineata o scrisoare pe care nu o voi analiza/comenta cum o fac ca de obicei. Dar o voi redirectiona catre Procuratura Generala.

Autorii scrisorii sesizeaza atat Procuratura Generala, cat si misiunile diplomatice, cerandu-le sa intervina. Autorii solicita interventia institutiilor statului pentru ca S.A. ”Metalferos” sa fie salvata de la falimentarea intentionata de catre un grup criminal care doreste privatizarea acestei companii.

Chiar daca nu stiu daca ceea ce este acolo corespunde realitatii – asta trebuie s-o spuna organele abilitate –, dar, la prima vedere, totul pare a fi veridic. Mai ales daca coroboram ceea ce este in aceasta scrisoare cu ceea ce a zis anterior premierul Chicu precum ca Metalferos este neprofitabila si, din aceasta cauza, urmeaza a fi privatizata. Este neprofitabila deoarece se fura. Exact ca si in timpul lui Plahotniuc".