S-a aventurat sa faca drifturi pe gheata. O spune soferul de la Falesti, care a ajuns cu masina in lacul inghetat. Contactat de PRO TV, barbatul ne-a povestit cum s-a intamplat totul. 

Publicat:25.01.2021, 14:05

Victor spune ca s-a pornit acasa de la munca, a vazut ca lacul e inghetat si a decis sa faca drifturi. 

"M-am gandit ca am trapa si in caz de ceva ies pe acolo. Am facut drifturi. Mi-am dat seama ca pot ajunge sub gheata. Nu am facut-o pentru popularitate. Practic asta de mai multe ori, la modul serios", ne-a spus barbatul. 

Acesta afirma ca acum doi ani a participat la competitiile off road si, la fel, a ajuns in apa cu vehiculul. 

"Atunci nu era iarna si tot am patit asa ceva", spune barbatul. 

Totodata, soferul ne-a spus ca nu intentioneaza sa vanda masina si ca automobilul a fost publicat pe un site de anunturi de niste prieteni. 

"Au facut o gluma. Ea nu se vinde, ramane la mine", spune Victor. 

Soferul afirma ca nu este de acord cu amenda pe care o va incasa de la politie. 

Barbatul are 32 de ani si este din satul Calugar, raionul Falesti. Saptamana trecuta, acesta a starnit multe reactii pe internet dupa ce a ajuns cu masina intr-un lac inghetat. 

Citeste si :  No comment: Cu masina, in lacul inghetat. Isprava unui sofer, care ar fi incercat sa vada cat de rezistenta e gheata - VIDEO
Citeste si :  Masina, care a fost inundata intr-un lac inghetat, scoasa la vanzare pe un site de anunturi: "Masina merge super". Cu cat o vinde soferul. Cum arata vehiculul, dupa ce a ajuns in apa - GALERIE FOTO