Scandal la Aeroportul international Chisinau. Mai multi pasageri care aveau programate zboruri cu Fly One s-au aratat nemultumiti, dupa ce compania a anulat doua curse. Responsabilii spun ca decizia vine dupa mai multe retineri in lant, dar si incidenta orelor in care aeroporturile au limitat zborurile. Indignati, oamenii au spus ca nu au fost anuntati si au cerut sa li se faca dreptate.

Ultimul update: 10.06.2023, 16:25 Publicat:10.06.2023, 15:57

Pasagerii care aveau zborul programat la ora 7 dimineata catre Parma, spun ca au asteaptat pe aeroport pana la ora 13, abia atunci compania Fly One anuntand ca zborul a fost anulat. Indignati, oamenii au cerut explicatii, insa niciun reprezentant al companiei nu a iesit sa le dea un raspuns. La un moment dat, de pasageri s-au apropiat angajatii Politiei de frontiera.

Intr-o postare pe Facebook, compania Fly One a anuntat ca au fost anulate doua curse aeriene  tur retur de la Chisinau spre Parma si spre Nisa, care isi aveau zborul astazi. Contactati de PRO TV, reprezentantii companiei au venit cu o explicatie, precizand ca ieri, doua aeronave au avut defectiuni tehnice.

Cristina DANILA, PURTATOR DE CUVANT FLY ONE: „Cursa a fost anulata din motive ca au fost retinerile in lant, despre care am anuntat ieri, la fel si cursele care cad sub incidenta curselor in care aeroporturile nu primesc zboruri sau au interdictia de zbor, atunci cursele se anuleaza. Dar in aeroport este reprezentantul companiei FlY One, pasagerii au toata informatia si au informatia prin e-mail.”  

Autoritatea Aeronautica Civila a anuntat ca s-a autosesizat pe seama acestui caz. Totodata, in contextul mobilitatii sporite din perioada estivala, a publicat mai multi pasi de urmat, pentru pasagerii carora li s-a amanat sau anulat cursa, precum o reclamatie pe numele companiei aeriene. Daca acesata nu va primi un raspuns satisfacator, atunci documentul va fi redirectionat la adresa Autotitatii Aeronautice Civile.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.