Desi la Soroca nu poti iesi in oras in grupuri mai mari de doua persoane, o multime de oameni s-au incaierat pe o strada din localitate. In batalie au fost implicati barbati si femei, dar si cativa politisti de la Fulger care au impartit si au primit, la randul lor, pumni si picioare.

Publicat:10.04.2020, 20:20

Potrivit oamenilor legii, conflictul s-a inscat intre doi barbati, dar nu este clar deocamdata din ce motiv. 

Svetlana TALPA, OFITERUL DE PRESA AL IP SOROCA:In jurul orei 17, in curtea unui imobil amplasat in municipiul Soroca, intre doi barbati din motive necunoscute s-a iscat o cearta, care treptat a trecut in altercatii fizice.”

Din imaginile video se vede cum, la un moment dat, o femeie cu un copil mic alaturi, este lovita de mai multe ori de un barbat, iar angajatii brigazii “Fulger” intervin. 

Svetlana TALPA, OFITERUL DE PRESA AL IP SOROCA: “Ulterior, angajatii inspectoratului de politie Soroca si angajatii cu destinatie speciala “Fulger”, fiind in apropiere, au intervenit pentru a reversa situatia. Barbatii au fost exportati la inspectoratul de politie Soroca.”

In acest caz a fost pornita o procedura contraventionala, iar ulterior se va stabili cine si cum va fi pedespit, sustin oamenii legii.