In mijlocul sarbatorilor de iarna, parcul de distractii din centrul capitalei nu functioneaza. Asta dupa ce un copil si tatal sau au cazut de pe tobogan. Responsabilii de la primarie spun ca vor crea o comisie care va investiga cazul. Astazi mai multi parinti si micutii lor au gasit caruselul inchis.

Publicat:23.12.2019, 19:58

Din imaginile postate pe internet se vede ca un barbat si copilul sau s-au rasturnat de pe colacul gonflabil dupa ce s-au dat pe unul dintre tobogane. In mesajul care insoteste videoul scrie ca adultul a suferit o luxatie la umar. Incidentul s-a intamplat ieri, iar astazi responsabilii de la primarie ne-au spus ca toboganul va fi temporar inchis. Totodata va fi constituita o comisie care va investiga toate circumstantele acestui caz. 

Parintii care au venit de mana cu micutii lor pentru a se distra la carusel au depistat ca, de fapt, si celelalte carusele nu functionau.

Iar muncitorii le-au spus vizitatorilor ca activitatea caruselului a fost intrerupta pentru ca nu era lumina.

Filmati de noi, insa, angajatii au dat asigurari ca probleme nu sunt.

Decorul de sarbatori din centrul capitalei a 

ajuns in atentia publicului din momentul in care a fost instalat. Mai intai, conflictul s-a aprins din cauza fetelor dezgolite pictate pe carusel. Ulterior partile goale ale acestora au fost acoperite. Mai apoi, s-a discutat despre promisiunea primarului ca in anumite ore distractia ar fi gratuita, ca totul sa culmineze cu aparitia unei soparle uriase, care, la randul sau, a disparut peste noapte si a aparut in fata circului din capitala.