Intrebata de reporterul PRO TV de ce si-a omorat mama, tanara din Comrat a ras in hohote si a spus: "La revedere."

Ultimul update: 14.12.2020, 15:09 Publicat:14.12.2020, 14:31

Tanara de 21 de ani din Comrat care si-a injunghiat mortal mama de 40 de ani a fost adusa astazi in fata judecatorilor. Ea a primit 30 de zile de arest.

Reporterul PRO TV a intrebat-o de ce si-a omorat mama si daca si-a dat seama ce a facut. Aceasta se comporta straniu, n-a raspuns la intrebare, dar a ras in hohote. 

Tragedia s-a produs vineri noaptea, 11 decembrie. Tanara de 21 de ani, care consuma droguri, si-a omorat cu sange rece propria mama la Comrat. Tragedia s-a produs dupa ce intre mama si fiica s-a iscat un conflict. Mama a vrut s-o interneze pe tanara la spital. Prin urmare, fata a luat un cutit si a injunghiat-o pe mama sa de cateva ori. 

Ulterior, a injunghiat-o si in piept. Tanara a fugit la un prieten, iar pe urme fierbinti, ea a fost gasita de politisti.  Pe cazul dat, a fost deschis un dosar penal. Tanara a fost retinuta pentru 72 de ore.

Citeste si :  Tanara din Comrat care si-a omorat mama, adusa in fata judecatorilor - GALERIE FOTO
Citeste si :  LIVE. Sedinta de judecata in cazul tinerei de la Comrat, care si-a injunghiat mama si i-a scos inima, a inceput. Fata - adusa de procurori la Judecatoria Comrat 
Citeste si :  Tanara de la Comrat, care si-a injunghiat mama si i-a scos inima, adusa la judecata: procurorii cer 30 de zile de arest