Fostul sef al Directiei generale transport public si cai de comunicatii, Adrian Boldurescu, ar fi fost angajat cu diploma falsa. Informatia a fost confirmata de rectorul institutiei de unde acesta a fost exmatriculat. Boldurescu sustine ca sunt aberatii si nu are de gand sa comenteze informatiile.

Ultimul update: 27.01.2020, 17:07 Publicat:27.01.2020, 17:08

Diploma de licenta a fostului sef de la Directia Transport nu este adevarata, lucru confirmat de rectorul de la Universitatea Tehnica a Moldovei, institutie in care acesta a inceput sa-si faca studiile.

Viorel BOSTAN, RECTORUL UTM: „Diploma respectiva nu apartine UTM, nu a fost eliberata acestui cetatean, a fost inmatriculat in 2000 si exmatriculat in 2001 fiind ca nu se prezenta la studii."

Boldurescu a intrat la Facultatea Urbanism si Arhitectura, specialitatea „Inginerie si management in protectia mediului”, dar nu a mai finalizat studiile.

L-am telefonat pentru o reactie, dar acesta ne-a spus ca informatiile sunt niste aberatii si ca a plecat din functie pentru ca are probleme de sanatate si urmeaza sa ajunga in Romania pentru un tratament.

Adrian Boldurescu a scris o cerere de demisie acum patru zile, iar a doua zi Ion Ceban i-a semnat-o.