Un copil minor a fost surprins de vecini in timp ce se juca pe geam si arunca jucarii de la etajul opt al unui bloc de locuit din capitala. Martorii au anuntat politia, care la scurt timp a intervenit. 

Publicat:11.07.2022, 13:00

Potrivit persoanei care a trimis imaginile video redactiei noastre, totul s-ar fi intamplat in acest weekend, pe strada Voluntarilor din capitala. Minorul se juca pe geam si arunca jucarii de la etajul opt al blocului in care locuia. 

Vecinii spun ca parintii copilului consuma des alcool, iar dupa cele intamplate au fost sesizati oamenii legii. 

Contactat de PRO TV, purtatorul de cuvant al politiei ne-a spus ca politia a fost sesizata la data de 9 iulie, iar la moment politia cerceteaza cazul pentru a stabilit toate circumstantele.

Saptamana trecuta, un copil de 9 ani a ajuns la spital, dupa ce a cazut in gol de la etajul cinci al unui bloc de locuit din capitala.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa video: PRO TV.md