Ion Ceban a plecat, din nou, la Moscova. Acesta a anuntat despre vizita sa doar cand a ajuns in capitala rusa, printr-un mesaj pe Facebook.

Publicat:16.01.2020, 13:26

„In urma discutiilor am convenit asupra reinoirii Acordului de infratire cu capitala Rusiei. Astfel, urmeaza ca in scurt timp acest document sa fie actualizat si aprobat.

Acordul aditional de colaborare presupune ca in urmatorii 3 ani de zile sa fie implementate proiecte si programe pe mai multe domenii de dezvoltare: incepand cu expertiza si schimb de experienta, pana la asistenta pe proiecte infrastructura, transport, domeniul social, educatie si altele.

Totodata, am fost informat ca Guvernul Moscovei va dona in timpul apropiat Chisinaului zeci de masini, tehnica si utilaje, pentru lucrarile de dezapezire dar si salubrizare a orasului”, a scris Ion Ceban pe facebook.

Primarul s-a intalnit cu seful Departamentului Relatii Economice Externe al Moscovei, cu care a discutat despre un acord de infratire a Chisinaului cu capitala rusa. Ion Ceban sustine ca guvernul rus ne va dona in timpul apropiat zeci de masini, tehnica si utilaje, pentru lucrarile de dezapezire si salubrizare a orasului. In cele doua luni si jumatate de cand este primar, Ion Ceban pleaca la Moscova pentru a doua oara.