Rafturile din unele magazine din Italia sunt goale. Moldovenii spun ca sunt speriati si ca nu au de unde cumpara produse pentru a se aproviziona.

Publicat:23.02.2020, 21:20

Imagini din regiunea Monza e Brianza, oraselul Muggio:

"Nu mai este nici apa in vinzare. Gradinitele si scolile sunt inchise", spune un vizitator fidel al site-ului protv.md, care ne-a transmis imaginile pe adresa redactiei.

Imagini din Venetia:

Imagini din Milano:



Si moldovenii din Torino spun ca rafturile magazinelor au ramas goale.

Italienii s-au trezit in mijlocul unui cosmar: in ultimele 24 de ore, numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus s-a dublat.

Potrivit oficialilor italieni, acum sunt 132 de cazuri confirmate, cele mai multe in provinciile Lombardia si Veneto, din nordul peninsulei.

Peste o duzina de localitati din aceste zone au fost puse in carantina, iar autoritatile au inchis scolile din Milano si din Verona. Autoritatile italiene incearca sa faca fata situatiei, dar au aparut deja cozi la magazinele de alimente, iar mastile de fata nu se mai gasesc la vanzare.

In plus, specialistii inca incearca sa afle cum s-a ajuns la un numar atat de mare de persoane infectate, intr-un timp atat de scurt.