Caz teribil la Balti unde o tanara de 17 ani a fost violata, noaptea trecuta. Suspectii sunt doi barbati, iar unul dintre ei a fost retinut. Surse din politia locala au declarat presei ca ar fi fost implicat si un angajat al consulatului Ucrainei. Oficial, politia nu a confirmat acest lucru, dar nici nu l-a infirmat. Iar Ministerul de Externe din Ucraina afirma ca va veni cu un comentariu peste 5 zile.

Publicat:05.02.2020, 21:10

Am incercat sa vorbim cu oamenii legii, insa echipa de filmare a fost tinuta dupa usa la Inspectoratul de Politie din Balti si nu a primit vreun raspuns. 

La telefon, oamenii legii ne-au spus ca totul s-a intamplat ieri seara, intr-un cartier din Balti. Minora, de 17 ani, a fost violata de doi indivizi, de 37 si de 38 de ani. Cine sunt acestia, nu se stie deocamdata.

In urma celor intamplate, doar unul dintre ei a fost retinut, iar politia refuza sa spuna de ce si cel de-al doilea suspect nu a fost incatusat. Intre timp, surse din cadul politiei au declarat pentru presa locala ca ar fi fost implicat un angajat de la Consulatul Ucrainei din Balti. Am incercat sa discutam cu responsabilii institutiei, insa nici acestia nu ne-au oferit informatii. Iar cei de la 

Ministerul de Externe din Ucraina au declarat ca vor reveni cu o reactie la acest subiect peste cinci zile, fara a confirma ori infirma informatiile. Victima primeste acum consiliere psihologica. Cei care vor fi gasiti vinovati risca pana la sase ani de puscarie.