O autocisterna cu numere moldovenesti incarcata cu 19 tone de combustibil s-a rasturnat, in noaptea de marti spre miercuri, in apropiere de Vama Albita, langa Vaslui. Aceasta se indrepta spre Republica Moldova.

Publicat:02.11.2022, 10:30

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, in urma evenimentului nu au fost inregistrate victime, pompierii intervenind doar pentru asigurarea masurilor PSI in zona.

"Sectia de pompieri Husi a intervenit cu patru autospeciale, doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD tip B2 si o autospeciala de prima interventie si comanda, pentru asigurare masuri PSI, evaluare si acordare prim ajutor, ca urmare a producerii unui accident rutier pe DN 24B, in apropierea localitatii Valea Grecului, sensul de mers spre Republica Moldova. La sosirea echipajelor de interventie a fost gasit un ansamblu cap tractor si cisterna rasturnat pe o parte in rigola de pe marginea drumului DN 24B. Autocisterna este incarcata cu 19 tone GPL, nu a fost avariata si nu prezinta scurgeri. Conducatorul auto a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar nu a fost nevoie sa fie transportat la spital. Pompierii militari au asigurat masuri PSI pana la repunerea pe roti a autocisternei incarcate cu GPL", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa: