O mama si-a luat fiul de la gradinita cu o rana adanca in regiunea gatului. Ea se plange ca micutii sunt lasati fara supraveghere si acuza administratia institutiei de cele intamplate. In grupele cu un numar mare de copii asemenea cazuri sunt inevitabile, se apara cei din conducere.

Publicat:30.01.2020, 19:42

Femeia, care este educatoare in aceeasi gradinita, spune ca, saptamana trecuta, cand si-a luat fiul acasa a ramas ingrozita cand l-a vazut. Copilul de 4 ani avea o rana la gat. 

MAMA COPILULUI: ”L-am intrebat pe copil ce s-a intamplat, si el striga, plangea si spunea ca Nichita l-a legat cu o funie la gat, iar Fabian l-a zgariat la gat, dar acolo nu e zgariat, dar e rupt chiar e rana.”   

Mama acuza educatoarea grupei de neglijenta si spune ea ii lasa pe micuti nesupravegheati. 

MAMA COPILULUI: ”Nici dadaca nu era, iar copii credeau ca educatoarea a plecat acasa, pentru ca nimeni nu-i supraveghea. Copii s-au intors de afara cu o funie care se practica. Copii se tin de funie pentru ca educatorii sa fie linistiti. Dar pe drum, pe scari sau chiar pe terenul gradinitei putea sa se intample orice. ”

In zilele urmatoare, micutul urmeaza sa fie internat, mai povesteste mama. La polul opus, directoarea gradinitei sustine ca incidentul s-a produs tocmai cand educatoarea era ocupata cu alti copii. 

Iulia BOTAN, DIRECTOREA GRADINITEI 133: ”Timp pana cand se urca educatoarea cu ceilalti copii, intre trei copii s-a iscat o cearta. Educatoarea mi-a explicat ca cand a intrat in grupa cu ceilalti copii, ea nu a observat ca se bat copilasii."

Iulia BOTAN, DIRECTOAREA GRADINITEI 133: ”Nu este, nici nu era chip sa fie cu funie. De unde poate sa se ia funia, ori cu unghia a fost zgariat.” 

In prezent, educatoarea continua sa munceasca in grupa respectiva. Dupa cele intamplate, mama micutului a depus o plangere la politie. Oamenii legii investigheaza cazul.