Eram pregatita la un astfel de scenariu. Este reactia Marinei Tauber, dupa ce procurorul general a solicitat ridicarea imunitatii si retinerea imediata a acesteia.

Ultimul update: 16.09.2019, 15:17 Publicat:16.09.2019, 15:17

Stirea se actualizeaza.

Marina TAUBER, DEPUTAT PARTIDUL SOR: "Deci, pot sa va spun ca noi eram pregatiti de un astfel de scenariu. Imi era clar, mai ales dupa comentariile mele de astazi, care au fost adresate domnului cetatean Dodon, nu pot sa-l numesc presedinte. Pentru ca asa si nu imi era clar pentru ce el a venit astazi in plen, a vorbit despre totul si despre nimic, despre imbunatatirea conditiilor de trai si asa cum am spus, despre venirea Procurorului General. Intrebarea mea este adresata domnului Dodon, de unde el cunostea ca o sa vina Procurorul General si, mai ales ca informatii despre venirea aceasta au fost si au ajuns si la noi inca de dimineata."

-Stiati ca astazi urmeaza sa vina Procurorul General?

Marina TAUBER, DEPUTAT PARTIDUL SOR: "Da, desigur. Totodata, dupa cum ati observat, intreaga fractiune si eu si doamna Apostolova suntem prezenti la sedinta parlamentului. Eu deodata am comentat domnului Litvinenco ca nu avem de gand sa fugim nicaieri, pentru ca am vazut ca el a inceput sa dea anumite comentarii."