Seful de Directie din cadrul Inspectoratului National de Securitate Punlica, retinut in dosarul de contrabanda cu tigari de 3,8 milioane de lei de la Vulcanesti, ramane in arest la domiciliu, anunta PCCOCS. 

Publicat:17.01.2024, 10:46

„Seful de directie al INSP nu va fi investigat in stare de arest in penitenciar, asa cum au solicitat procurorii PCCOCS. Solicitarea viza impiedicarea eventualelor eforturi ale invinuitului sa zadarniceasca urmarirea penala, prin distrugerea probelor. Marti, contestarea procurorilor a fost respinsa la Curtea de Apel Chisinau, dupa pronuntarea incheierii de catre Judecatoria Chisinau, Sediul Ciocana”, se arata in comunicatul procurraturii. 

Ceilalti doi invinuiti, un fost politist, sef de directie al Inspectoratului National de Investigatii si un actual ofiter al Inspectoratului National pentru Securitate Publica, continua sa fie investigati in stare de arest.

Operatiunea este o continuare a episodului de retinere a 3,8 milioane tigari de contrabanda, cu retineri la Vulcanesti, in vara lui 2022. 

Grupul criminal organizat din care cei doi fac parte, era specializat si in contrabanda cu tigari din Moldova in Ucraina si Romania de o perioada indelungata.

Citeste si :  Urmarire ca in filme la retinerea unui fost sef de directie al INI si a unui actual inspector INSP. Aproape doua milioane de tigari si circa jumatate de tona de alcool etilic au fost capturate - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.