Cinci persoane au fost depistate carbonizate, iar alte șase persoane, printre care și minori, au fost transportate la spital. Asta după ce două mașini s-au izbit violent și au ars. 

Publicat:10.08.2024, 11:01

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în jurul orei 09:20, în apropierea localității Codreanca.

Un automobil de model Opel și un Mitsubishi s-au lovit violent, după ce unul dintre ele nu s-ar fi asigurat și efectuând manevra de depășire peste linia continuă, s-a lovit frontal cu automobilul ce se deplasa din sens opus.

In urma impactului, mașinile au izbucnit în flăcări, cinic persoane au fost depistate carbonizate, iar alte șapte persoane, printre care și minori, au fost transportate la spital.

Toate serviciile responsabile e află la locul accidenntului pentru intervenție și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit IGSU, persoanele au rămas blocate în automobilele cuprinse de flăcări. În Mitsubishi se aflau trei maturi și doi minori, iar în Opel se deplasau trei maturi și trei minori.

„Până la intervenția salvatorilor, oamenii au reușit să evacueze din automobilul Mitsubishi un matur și doi minori, dar și alți trei minori din automobilul Opel”, precizează instituția.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursă video: Telegram/ Accidente Rutiere Moldova

Sursă foto: Poliția Republicii Moldova