Un minor de 14 ani a fost gasit fara suflare intr-o padure din localitatea Chitcani, raionul Causeni. Acesta a fost lrgat si batut, apoi lasat sa moara.

Publicat:30.08.2020, 15:32

Potrivit presei din stanga Nistrului, minorul a fost implicat intr-un furt, acum doua saptamani. El, impreuna cu un consatean de 21 de ani, care a fost anterior judecat pentru mai multe nelegiuiri, au fost impreuna pentru a fura bunuri din casa strabunicii sale.

Ulterior, individul de 21 de ani a fost prins, dar eliberat aflandu-se sub supraveghere.

La inceputul cautarilor, dupa ce minorul de 14 ani a disparut de acasa, oamenii legii au stabilit ca nici tanarul de 21 de ani nu a aparut acasa de trei zile.

Politistii au reusit sa il gaseasca pe individ, dupa care au gasit si locatia crimei. Ajunsi la fata locului, politistii au gasit trupul minorului legat de un copac, acesta fiind deja in stare de descompunere.

Expertii au stabilit ca moartea minorului a survenit acum cateva zile, iar pe corp inca se puteau observa urmele de violenta. 

Individul a marturisit politiei ca a vrut sa-i dea o lectie minorului, pentru ca l-a denuntat in cazul furtului. Prin urmare, l-a legat de un copac, l-a batut si l-a lasat sa moara in padure.

Pe cazul dat a fost deschis un dosar penal.