Once Innovative, Now Classic, Always Authentic: adidas Originals reunește elemente clasice și tendințe moderne, creând modele unice care cuceresc milioane de oameni din întreaga lume. În cadrul colecției adidas Originals FW 2024-2025, brandul a relansat hiturile — adidașii Superstar, Campus, Gazelle și Stan Smith, costume sportive în stilul anilor '90 și alte modele care au lăsat o amprentă în istorie.

Publicat:18.10.2024, 14:09

Toate acestea sunt acum disponibile în magazinul oficial adidas din Grand Hall.
Am primit o nouă colecție. O gamă variată de modele clasice și moderne de costume sportive, tricouri, veste, pantaloni și hanorace pentru activitățile de zi cu zi și sport.

adidas Gazelle

Fiecare își dorește să aibă în garderobă nu doar o simplă pereche de încălțăminte, ci un adevărat simbol al stilului, care a devenit deja o icoană a modei.
adidas Originals, cunoscut de milioane de oameni din colțuri diferite ale planetei, oferă exact acest model de adidași — adidas Gazelle pentru femei și bărbați.
adidas Gazelle reunește cele mai bune tradiții ale stilurilor sportive și casual.
Încălțăminte care este întotdeauna actuală și mereu la modă!

Perfecțiune absolută

Secretul succesului adidas constă în marea diversitate de modele și paleta largă de culori. Indiferent dacă preferați negru de bază, gri elegant sau albastru intens — va fi ușor și simplu să găsiți nuanța și stilul potrivit în noua colecție.

Când nu trebuie să alegeți între căldură și stil

În noua colecție de iarnă adidas este simplu să găsiți acea jachetă impresionantă și expresivă, care va fi un articol definitoriu al ținutei de iarnă.

adidas Campus

Încă un model clasic de la adidas. Inițial destinat skaterilor, a devenit ulterior încălțămintea preferată a adolescenților și a tinerilor, dar asta nu e tot, datorită materialelor de calitate și designului minimalist au făcut din „Campus” încălțămintea urbană preferată pentru oameni de toate vârstele.

În magazinul adidas din Grand Hall, găsiți noi culori originale și întreaga gamă de mărimi.

Fiecare model din noua colecție FW 2024-2025 este o combinație de forme dinamice, funcționalitate și modernitate. Inspirația pentru acest model provine din bogatul patrimoniu al brandului german.

Apropo, dacă vă place să combinați diferite stiluri în ținutele dvs., atunci această colecție vă va plăcea cu siguranță. Oferă libertate pentru noi experimente, accentuându-vă individualitatea.
Veniți în magazinul oficial adidas din Grand Hall, alegeți clasică eternă sau variante moderne de îmbrăcăminte și încălțăminte sport de la adidas.

Avem practic totul!
Vă așteptăm în magazinul oficial adidas din Grand Hall!
Magazinul oficial adidas este deschis în fiecare zi de la 09:00 la 21:00, 

adresa: bd. Negruzzi 2/4, C.C Grand Hall, etajul 3.
Telefon: 022 836 047

*Acest articol este un produs comercial