Iarna e despre cadouri, despre filme, portocale, comunicare si planuri pentru noul an. De aceea, Moldtelecom are grija sa-ti creeze premisa pentru o iarna calda, de poveste si un an cu mai multe realizari. Alege orice abonament Moldtelecom sau Unite ori prelungeste contractul existent si primesti fiecare a doua luna cadou, timp de 1 an. In plus te bucuri de cele mai populare smartphone-uri la cele mai bune preturi in rate.

Publicat:04.12.2019, 12:51

 Bucuria de a darui vine din inima, iar de sarbatori ai cele mai frumoase cadouri. Profita acum de oferta Moldtelecom si vei avea servicii cadou tot anul. Cu fiecare a doua luna gratuita savurezi si mai mult din timpul petrecut in activitatile preferate. Vizioneaza filmele indragite, canalele TV cu emisiunile preferate, navigheaza pe internet, descarca fisiere, joaca online, comunica prin mesaje si apeluri intr-o calitate voce exceptionala pentru ca esti mereu conectat la cele mai importante servicii la jumatate de pret, timp de un an.

La conectarea unui abonament de Internet fix cu viteza de pana la 300 Mbps si televiziune digitala cu 137 de canale TV din care 35 in format HD, ai jumatate de an de abonament cadou. Si asta nu e tot, mai primesti cadou conectarea, echipamentul si serviciile indragite de catre toti abonatii, Multiscreen si Megogo.

Aceeasi bucurie o ai si la telefonie mobila si internet mobil - 6 luni de servicii gratuite. Abonamentele de telefonie mobila Unite sunt dinamice, platesti pentru ceea ce consumi, pentru minute sau internet, iar comunicarea in retea e gratuita. In plus, te bucuri de cele mai noi smartphone-uri la preturi de sarbatoare, disponibile in rate:

Ai cadouri si economii la fiecare pas. Sarbatorim impreuna tot anul!

Comanda serviciile online si ai livrare acasa. Intra pe moldtelecom.md, alege serviciile, expediaza comanda si vei primi contractul, echipamentele si conectarea la domiciliu.

E simplu sa te bucuri de cele mai inovatoare servicii. Moldtelecom este operatorul numarul 1 in servicii integrate.

*Acest articol este un produs comercial.