Sistemele All-in-One (AiO) sunt tot mai solicitate pentru utilizare in conditii casnice, cat si in mediile de lucru enterprise. Aceasta tendinta se datoreaza faptului ca avem un sistem modern si compact, cu optiunile cheie integrate in corpul monitorului si un nivel de performanta, potrivit atat utilizatorilor simpli, cat si celor avansati.

Publicat:21.09.2023, 12:50

Profesionistii din mediul de afaceri sunt in cautare permanenta de echipamente si dispozitive fiabile pentru a-si imbunatati eficienta. Indiferent de nisa de business aleasa, prezenta online si optimizarea proceselor sunt esentiale, iar sistemele All-in-One (AiO) de la ASUS reprezinta solutia perfecta. Fie ca vorbim de corespondenta electronica, programare, sarcini complexe sau gestionarea afacerii, este crucial ca un asemenea dispozitiv sa functioneze lin fara probleme si erori, care ar putea influenta negativ productivitatea. Alegerea celui mai bun dispozitiv AiO este cheia pentru a-ti desfasura activitatea de antreprenor in mod eficient.

Pentru afacerile care-si doresc un sistem puternic, cu conectivitate rapida si flexibila, spatiu de stocare upgradabil si functii de securitate de grad corporatist, prezentam ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 - o solutie fara compromis usor de administrat, care trece cu usurinta prin orice sarcina de business.

Primele impresii conteaza

Sistemul combina specificatiile PC cu monitorul, pentru care poti alege cea mai convenabila configuratie, cu setul de optiuni adaptate nevoilor personale. Producatorul propune trei versiuni de configuratie la alegere pentru acest dispozitiv – versiunea de baza, versiunea medie si versiunea avansata.

Avem un ecran superb de 23,8 inch, cu margini ultra-subtiri NanoEdge si control tactil capacitiv care face interactiunea cu aplicatiile mai usoara ca niciodata. Claritatea imaginilor este asigurata de tehnologia IPS cu unghiuri de vizualizare a ecranului de 178 grade, acoperire completa a volumului de culoare sRGB si strat anti-glare, certificat de TUV Rheinland pentru confortul ochilor in timpul utilizarii indelungate si pentru emisii reduse de lumina albastra care nu iti afecteaza somnul.

Totodata, designul este completat de un stand ergonomic, care permite inclinarea monitorului la +15° ~ -22°, rotirea la +45° ~ -45°. Ofera si pivotare la +90° si ajustarea inaltimii la 0~150 mm - acum nu va mai fi deloc dificil sa gasesti pozitia perfecta de lucru pentru tine. Fie ca stai acasa, la birou sau in oricare alt loc, vei avea intotdeauna cea mai buna vizualizare a ecranului. Pe langa asta, ASUS include optiunea de montare VESA, care permite atasarea lui ExpertCenter E5 AiO 24 la orice suport de perete, pentru a economisi spatiu si pentru o pozitionare ideala in fiecare scenariu de utilizare.

Performanta fara compromis

Cu ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 este posibil sa construiesti un calculator compact si ultra-performant fara sa faci compromisuri. Avem aici un procesor Intel Core de ultima generatie, pana la i7 din seria a 13-a, cu o capacitate de memorie RAM DDR4 de pana la 32 GB, care ruleaza la o frecventa de 3200 MHz. De asemenea, dispunem de SSD-uri duale PCI Express cu tehnologie NVMe configurabile in mod RAID, conectivitate wireless de pana la WiFi 6E si conectivitate cu fir de pana la 40 Gbps prin intermediul portului Thunderbolt 4.0.

Solutia potrivita pentru videoconferinte

Pentru cei care calatoresc in interes de afaceri si pentru angajatii care lucreaza de la distanta, conferintele sunt o parte obisnuita a rutinei. In acest scop, sistemul ofera o camera web cu o rezolutie de 12 MP, echipata cu un senzor IR pentru autentificare faciala si o interfata MIPI (Mobile Industry Processor Interface) care capteaza imagini mai detaliate. Aceasta dispune de o luminozitate echilibrata din fabrica, asigurand o claritate superioara a imaginilor.

Claritatea imaginii in timpul conferintelor nu este suficienta fara un sunet exceptional. De aceea, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 este echipat cu tehnologia ASUS AI Noise-Canceling Audio, care asigura ca utilizatorii pot auzi si pot fi auziti in mod clar in orice situatie. Tehnologia AI Noise-Canceling Speaker filtreaza toate zgomotele de fond, lasand doar vocile umane sa treaca, permitand astfel utilizatorilor sa auda si sa inregistreze cu claritate, chiar si in medii cu zgomot de fundal.

Conectivitate bogata

Vorbind de conectivitate si sincronizari, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 imbunatateste productivitatea oferind o gama variata de porturi pentru conectarea diverselor periferice. Cu optiunile de iesire HDMI®, Thunderbolt™ 4 optional si DisplayPort™ optional, poti realiza lucru multitasking cu pana la patru ecrane simultan (cu suport pentru rezolutie 4K pe Thunderbolt™ 4). De asemenea, beneficiezi de conectivitate rapida si sigura cu modul WiFi 6E2 si un cititor de carduri 3-in-1 pentru transferul eficient si rapid al datelor.

Software exclusiv ASUS

Un punct forte al segmentului de computere ASUS destinate mediului de afaceri il reprezinta disponibilitatea unei game complete de aplicatii exclusive menite sa imbunatateasca productivitatea si securitatea. Aceste instrumente ofera posibilitatea sa optimizezi procesele de administrare, ceea ce reprezinta un beneficiu semnificativ pentru companiile care nu au inca acces la solutii IT personalizate pentru afaceri.

In esenta, achizitionand un sistem All-in-One ASUS pentru afaceri, obtii propriul set de instrumente specializate pentru o administrare eficienta si de inalta calitate:

ASUS Business Manager simplifica procesele de gestionare si intretinere a dispozitivelor si permite sa-ti dezvolti mai bine afacerea. Software-ul permite administratorului companiei sa controleze accesul la date, site-uri web si setari de sistem, sa stearga complet fisiere, sa creeze partitii criptate pe discul local pentru stocarea datelor;

ASUS Control Center - un software complet nou pentru gestionarea IT centralizata. Cu ajutorul lui poti monitoriza si controla serverele ASUS, statiile de lucru si produsele comerciale, inclusiv laptopurile, PC-urile, sistemele all-in-one, clientii si semnalizarile digitale. ASUS se concentreaza pe furnizarea de solutii usor de utilizat, sigure si eficiente pentru toate tipurile de intreprinderi si centre de date din toate industriile;

ASUS Cloud Recovery este folosit pentru backup;

ASUS UEFI BIOS este o interfata comoda pentru administrarea dispozitivelor la indemana. Cu ajutorul lui ai: actualizarea securizata a BIOS-ului, controlul mouse-ului, economia consumului de energie, interfata usor de utilizat;

ASUS Diagnostic Tool - permite diagnosticarea performantelor chiar si atunci cand nu avem un sistem de operare instalat (din BIOS) si un dispozitiv de stocare permanent.

In concluzie...

In pofida dimensiunilor compacte, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 ofera o gama larga de optiuni utile in orice mediu de afaceri. Este versatil si poate fi folosit cu succes de oriunde - fiind usor de transportat, devine o alegere potrivita pentru utilizatorii care calatoresc frecvent si au nevoie de un sistem bine echipat pentru a-si desfasura activitatile cu maxima eficienta in timp util.

Sistemul ExpertCenter E5 AiO 24 poate fi achizitionat rapid din magazinul online www.ultra.md sau direct din showroom – Str. Columna, 170. Aici vei gasi cel mai mare brand shop si cel mai bogat asortiment de produse ASUS in Moldova.

Alte avantaje pe care le obtii la ULTRA:

Varietate mare de produse si modele

Echipa profesionista de vanzatori, ce ofera raspunsuri prompte la orice intrebari

Posibilitatea de a efectua comenzi personalizate cu configuratiile necesare

Service Centru autorizat

*Acest articol este un produs comercial