Descopera oportunitati grozave de munca si studiere cu laptopul Vivobook S 15 OLED!

ASUS ne prezinta un nou laptop elegant cu ecran OLED, perfect pentru realizarea sarcinilor de studii, munca si nu doar. Daca iti doresti pentru noul an scolar un device compact, cu un vibe tineresc, ecran performant OLED si nedaunator ochilor, atunci fii alaturi de noi in cele ce urmeaza. Aflam care-i povestea noului laptop – ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504).

Publicat:18.08.2023, 16:00

Pozitionare

Modelul apartine segmentului ASUS Vivobook S - laptopuri compacte si subtiri, cu un design modern pentru utilizatorii care isi doresc nu doar un dispozitiv rapid, ci si stilat.

Segmentul Vivobook S se claseaza cu o treapta peste Vivobook Classic - laptopuri accesibile ca pret pentru sarcini de baza, dar inferior ca capabilitati fata de segmentul Vivobook Pro, care reprezinta o solutie necesara pentru sarcini creative profesionale de nivel incepator.

ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504) este perfect pentru studii pentru ca este usor, rapid si propune un ecran mare ASUS Lumina OLED intr-o calitate superba, care reduce oboseala ochilor. Are si o camera web foarte buna pentru iesirile online, o tastatura ASUS ErgoSense comoda si un strat antibacterian la exterior.

Carcasa subtire si usoara. Ecran fantastic ASUS Lumina OLED

Dupa cum am mentionat, ASUS Vivobook S 15 OLED vine proiectat intr-un corp din metal subtire si usor, cu un aspect tineresc, ce capteaza privirile curiosilor inca de la prima interactiune. Are grosimea carcasei de doar 17,9 mm, iar greutatea lui nu depaseste 1,7 kg – ideal pentru a fi luat zilnic la studii, birou, deplasari, unde conexiunea la internet este esentiala, iar realizarea proiectelor nu trebuie sa astepte. Pentru o mai buna ingrijire a laptopului, la exterior avem acoperire antibacteriana - ASUS Antimicrobial Guard, tegnologie care reduce cresterea microorganismelor daunatoare peste 99% in 24 de ore.

Acum ecranul. ASUS Lumina OLED sunt ecrane OLED de nivel foarte avansat, ce ofera o acuratete sporita a culorilor, functii inteligente de ajustare a imaginii si o fiabilitate imbunatatita. Acestea sunt certificate de Pantone pentru acuratete ridicata a culorilor si sunt ideale pentru prelucrarea profesionista a materialelor foto/video, cat si pentru vizionarea continutului multimedia in culori vii cu contrast ridicat. Totodata, un ecran OLED reduce cu pana la 70% lumina albastra daunatoare pentru ochi, comparativ cu ecranele LCD, ceea ce-l face sa fie nedaunator ochilor in momentul lucrului si al vizionarii contentului multimedia.

Pentru ASUS Vivobook S 15 OLED avem display de 15,6 inchi OLED cu 120 Hz, in format 2,8K, cu raport de aspect 16:10, suport HDR si functii inteligente de personalizare: selectarea spatiului cromatic de afisare (de la sRGB la DCI-P3), profile de culoare ASUS Tru2Life, regim OLED de economisire a energiei.

Vivobook S 15 OLED corespunde in totalitate cerintelor noului standard Intel Evo - pentru laptopuri subtiri si usoare, ce includ o gama larga de parametri precum: designul compact, conectarea instantanee, cel putin 9 ore de autonomie a bateriei pentru munca si divertisment, performante ridicate ale procesorului si ale graficii si conectivitate wireless.

Procesor de inalta performanta Intel de generatia a 13-a

Procesoarele Intel Core i5-13500H si Core i7-13700H contin pana la 6 nuclee de performanta si 8 eficiente din punct de vedere energetic, ce permit o repartizare dinamica a sarcinilor de lucru, o performanta sporita si o utilizare mai rationala a energiei bateriei.

Viteza crescuta a graficii integrate ofera compatibilitate cu aplicatiile 3d si iti permite chiar sa explorezi jocuri moderne la setari moderate. Se atesta placa grafica rapida Intel Iris Xe, sistem de racire ASUS IceCool foarte eficient, cu pachet termic de pana la 45W, pentru performante de calcul imbunatatite atunci cand lucrezi cu aplicatii solicitante, pana la 16GB de memorie RAM DDR5-4800 si pana la 1TB memorie de stocare - SSD rapid PCIe.

Tastatura ASUS ErgoSense. Set complet de porturi. Autonomie

Pentru o tastare comoda, lina si usoara, avem o tastatura ASUS ErgoSense cu iluminare de fundal. Tastele sale au o adancime a cursei (1,35 mm) si un raspuns tactil perfect ajustate. Mai avem un touchpad de precizie, scaner de amprenta digital integrat in butonul de pornire si un sistem ASUS AI Noise-Canceling cu o serie de microfoane, ce permite realizarea apeluri la distanta si conferinte video in regim online.

Pentru conectarea laptopului cu diferite periferice de mare viteza, se atesta un set complet de porturi: 

un port USB-A 3.2;

un port USB-A 2.0;

un port Thunderbolt 4 USB-C 3.2 cu suport DisplayPort™ si Power Delivery;

un port USB 3.2 Gen2 Type-C® cu suport DisplayPort™ 1.4 si Power Delivery 3.0; 

o mufa HDMI® 1.4; 

un conector audio combo de 3,5 mm;

mufa pentru alimentare;

doua module de conexiune wireless - WiFi 6E (802.11ax) si Bluetooth® v5.2.

ASUS Vivobook S 15 OLED este cu adevarat un dispozitiv mobil, pentru ca propune o baterie de mare capacitate de pana la 75 Wh, cu suport incarcare rapida - de la 0 la 60% in doar 49 de minute.

Laptopul fost testat dupa standardul militar de fiabilitate - MIL-STD 810H! Un standard care nu presupune scaparea dispozitivului de la inaltimi mari sau munca cu el intr-un mod neglijent. Acest avantaj presupune munca cu el in conditii de deplasari, transportand-ul in bagaje la distante lungi.

Alte laptopuri compacte, ca alternativa pentru ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504)

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402)

Vine din segmentul laptopurilor clasice ale brand-ului ASUS. Un segment cu dispozitive subtiri si usoare, cu eticheta Premium pe ele. Acestea au fost dezvoltate pentru a raspunde rapid si eficient solicitarilor utilizatorului, pentru a fi usor utilizate si mereu la indemana prin prisma portabilitati si pentru a atrage privirile curiosilor prin designul lor. Este un model compact de 14 inci intr-o carcasa metalica usoara, care ofera o autonomie excelenta (pana la 18 ore durata de viata a bateriei), performante ridicate datorita procesoarelor Intel Core moderne si principalul sau avantaj - un ecran OLED magnific, cu o rezolutie de 2,8K si o rata de reimprospatare de 90 Hz, care ofera o imagine realista cu culori vii.

Acest model este binevenit sa fie pus intr-o geanta pentru laptop pentru a fi luat la munca, studii, calatorii, sau oriunde doresti tu pentru a-ti realiza oricand planurile profesionale.

ASUS Vivobook 16 (M1605)

Un laptop cu un ecran mare de inalta calitate de 16 inchi, care iti va permite sa studiezi fara oboseala si stres. Procesorul de ultima generatie din seria AMD Ryzen 7000 cu sistem de racire de inovativ iti va oferi o baza solida de performanta atat pentru invatare, cat si pentru divertisment. La fel ca modelul Vivobook S 15 OLED, acest laptop vine intr-un corp cu un strat special antibacterian. Printre avantajele acestui model se numara optiuni utile precum o tastatura ergonomica de dimensiuni complete, o camera web si o serie de microfoane cu anulare a zgomotului pentru studiul la distanta.

De asemenea, ambele modele sunt testate conform standardului militar de fiabilitate MIL-STD 810H pentru o performanta fiabila si de lunga durata.

Concluzii

Laptopul ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504) este un model subtire si usor, cu ecran OLED, perfect pentru munca si studii. Indiferent de domeniul pentru care il alegi, acesta iti va garanta un ecran performant, viteza mare de raspuns la sarcini, autonomie ridicata si un design clasic modern.

ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504) sau oricare alt laptop poate fi achizitionat rapid din magazinul online www.ultra.md sau direct din showroom – Str. Columna, 170. Aici vei gasi cel mai mare brand shop si cel mai bogat asortiment de produse ASUS in Moldova.

*Acest articol este un produs comercial