<p><strong style=" ">In contextul situatiei complicate provocate de raspandirea coronavirusului, administratia BEMOL&nbsp;anunta ca trebuie sa fie consolidate fortele si a decis sa acorde sprijin autoritatilor cu privire la masurile impuse impotriva raspandirii coronavirusului sau, cum i se mai spune, Covid-19.</strong></p>

Publicat:26.03.2020, 14:04

In primul rand, compania raspunde initiativei Guvernului de a strange fonduri pentru combaterea Covid-19 si transfera din fondurile sale 500.000 de lei in contul pentru donatii deschis de catre Ministerul Finantelor. Banii sunt transmisi pentru achizitionarea dispozitivelor de ventilatie mecanica. 

Totodata, BEMOL sprijina si autoritatile municipale prin oferire asistentei financiare Primariei Chisinau intru achizitionarea mastilor, manusilor, dezinfectantilor si a altor echipamente de protectie pentru medicii care incearca sa salveze vietile oamenilor diagnosticati cu Covid-19.

„Remarcam rolul important al societatii civile in persoana voluntarilor si activistilor care contribuie in mod voluntar si dezinteresat, aducand un aport de nepretuit in sustinerea lucratorilor din sanatate si a segmentelor cele mai vulnerabile ale populatiei in aceasta situatie”, mai remarca administratia companiei.

Prin urmare, BEMOL este gata sa le ofere sprijin, punand la dispozitie combustibil pentru astfel de organizatii si grupuri de initiativa care vor contacta compania.

„Prioritatea companiei este protejarea sanatatii angajatilor si a clientilor. In cadrul masurilor de prevenire organizate la benzinariile BEMOL sub deviza „Protejandu-te, protejezi pe ceilalti”, compania le-a pus la dispozitie produse necesare pentru pastrarea igienei, iar la fiecare doua ore se realizeaza o dezinfectare completa cu mijloace speciale la sediile statiilor PECO”, a mai anuntat administratia companiei, multumind clientilor sai, deoarece „ajutorul nostru este posibil prin contributia lor la lupta pentru un viitor sanatos”.

*Acest articol este un produs comercial.