Necatind la conditiile grele de piata generate de criza pandemica, grupul de companii BLAGO a reusit sa gaseasca noi cai de dezvoltare si rezistenta pe piata din Republica Moldova.

Publicat:26.08.2021, 16:59

In acest an au fost deschise 4 noi puncte de lucru si altele 3 au fost reparate capital, iar pina la final de an ne mai propunem sa deschidem 2-3 locatii noi. Astfel, suntem unica retea nationala cu puncte de lucru in toate orasele mari ale tarii cu spectrul larg de servicii financiare nebancare: creditare cu gaj (servicii de amanet), creditare fara gaj, operatiuni de schimb valutar, achitarea serviciilor comunale. Chiar daca piata serviciilor creditare este intr-o usoara scadere , rezistam si ne dezvoltam pe piata datorita serviciilor complementare care le dezvoltam.

Aceste rezultate se datoreaza echipei formate de-a lungul a 6 ani de activitate pe piata din Moldova, iar faptul ca peste 45% din angajati au o experienta de lucru mai mare de 2 ani in cadrul companiei si datorita dezvoltarii serviciilor aditionale in acest an salariile medii in punctele de lucru au crescut cu 25% ne face sa fim mindri de rezultatele atinse pe partea de resurse umane.

“Noi permanent avem anunturile de angajare active si examinam toate CV-le primite, au fost si situatii cind am decis sa dezvoltam reteaua pentru ca am gasit candidati potriviti pentru regiunea respectiva.

Astazi suntem hotariti sa marim echipa in Chisinau, Soroca, Floresti, Drochia, Hancesti, Cahul, Orhei, Glodeni, daca esti in cautare de Job, depune CV la adresa hr@blago.md sau apeleaza la 069-194-249 si hai sa facem cunostinta”, a declarat seful Departamentului HR din cadrul grupului de companii Blago.

Un aspect important este si faptul ca din octombrie vor fi deschise primele puncte de lucru in Romania, astfel unii angajati vor trece temporar sau permanent sa activeze in domeniul financiar intr-o tara europeana. Respectiv fiecare angajat are ocazia de promovare si crestere profesionala si pe alte piete unde este prezent grupul Blago.

BLAGO- o companie moderna, in plina dezvoltare, cu multi colegi tineri, intotdeauna preocupati de dezvoltarea profesionala. In spatele serviciilor de calitate BLAGO sta o echipa de profesionisti datorita carora suntem un brand international cu o experienta de 21 de ani in Ucraina, Polonia, Rusia, Romania, iar de 6 ani si in Republica Moldova. 

*Acest articol este un produs comercial.