Cea mai mare si bine dotata institutie medico-sanitara privata din tara si-a deschis astazi usile si pentru clientii din Orhei. Laboratorul medical “Invitro Diagnostics” pune la dispozitia clientilor un spectru complex de analize exacte si rezultate veridice.

Publicat:10.06.2021, 16:57

Irina Sumarev, Director medical al “Invitro Diagnostics”:“Noi beneficiem de foarte multe investigatii, incepand cu: hematologie, biochimia sangelui si terminand cu analize genetice care ne arata predispunerea pacientului la diferite boli.”

Un plus aparte este si faptul ca nu trebuie sa astepti mult timp pentru a afla rezultatele investigatiilor. Iar calitatea, deservirea la cel mai inalt nivel si concentrarea pe acuratetea fiecarui diagnostic sunt prioritatile de baza ale Invitro Diagnostics.

Irina Sumorev, Director medical al “Invitro Diagnostics”:“Le facem foarte repede, in decurs de 24 de ore, majoritatea rezultatelor deja sunt pe posta electronica a pacientului.”

Astfel, locuitorii orasului Orhei spun ca vor avea acces la investigatii rapide si de inalta calitate, la ei acasa.

“O sa venim de fiecare data, de cate ori o sa avem nevoie. 00.26 Trebuia de deplasat la Chisinau daca nu era aici. Acum pentru cetatenii Orheiului si a suburbiei e foarte bine.”

Andrei Stratulat, Medic Sef al spitalului raional din or. Orhei:“Acest lucru, pe noi, institutiile medico-sanitare publice, 00.52 ne vor stimula si ne vor impune ca si noi sa ridicam nivelul asistentei medicale spitalicesti.”

Invitro Diagnostics deserveste cu succes clientii din 24 de centre medicale de recoltare a analizelor la Chisinau, Balti, Edinet, Soroca, Hancesti, Sangerei, Floresti, Falesti, Drochia, Rascani, Calarasi. Iar de astazi si la Orhei. 

Info Line 078903999

www.invitro.md 

*Acest articol este un produs comercial.