Cel mai mare magazin Enter de pana acum si-a deshis larg usile pentru vizitatori. Are mai mult de o mie de metri patrati, o varietate larga de produse si cele mai tari oferte ce asteapta sa le descoperi.  

Publicat:30.06.2020, 16:26

Claudia BUDURIN, PR&EVENT MANAGER: “Am pastrat accentul de EnterNext, ceea ce inseamna ca magazinul este foarte vast. Toti clientii nostri care vin, in  magazinul nostru, din centrul comercial Unic, pana pe data de 17 iulie primesc 300 de lei welcome-bonus."

Conceptul Enter a ramas cel cu care te-ai obisnuit deja. Magazinul a pastrat tehnica si zonele de testare, pentru ca experienta ta la shopping sa fie una desavarsita.

Claudia BUDURIN, PR&EVENT MANAGER MANAGER: “Avem zona gaming, unde poti sa vii sa testezi orice produs gamming sau sa te joci. La fel, poti sa faci si cu zona beauty, lounge, kitchen si homecinema.“

Testarea produselor nu se opreste aici. Le poti incerca si pe cele din zona lounge,  kitchen, homecinema sau beauty.

Cele mai noi smartphoane, calculatoare tehnica de uz casnic, produse pentru frumusete, dar si cele mai tari gadgeturi - le gasesti la Enter. Mai mult in aceasta perioada ai parte si de promotii.  

Alexandru ROMANIUC, CONSULTANT IN VANZARI ENTER: “La procurarea unui frigider “Samsung” primiti cadou un aspirator. In plus, la aparatul de aer conditionat instalarea va fi gratuita.“

Noul magazin Enter, dar si gama foarte mare de produse au atras repede privirile trecatorilor, care nu au ezitat prea mult sa intre.

Corina, CLIENTA: “Am vazut pe Instagram mai multa publicitate si am venit sa vedem.  

- Cum vi se pare la prima vedere? “

- Modern! “

Tatiana, CLIENTA: “Preturile imi plac foarte mult si au foarte multa marfa. “

Vladimir, CLIENT: “Am venit sa vad preturile la sistemele audio. Magazinul e nou am venit sa vad care e situatia.Personalul este bun, amabil.”

*Acest articol este un produc comercial.