Compania Rogob, cel mai mare producator de mezeluri si delicii din carne de pe piata din Republica Moldova, sarbatoreste hramul Capitalei alaturi de toti chisinauienii. De mai bine de 20 de ani, compania Rogob isi imbogateste sortimentul de produse, se reinventeaza pentru a oferi clientilor sai cele mai delicioase produse din carne.

Publicat:12.10.2019, 10:30

Cu ocazia aniversarii a 583 de ani de la prima mentiune a Chisinaului, Rogob lanseaza un produs nou de calitate superioara – un salam semiafumat „Servelat de Chisinau”. Carnea selecta a trecut printr-un proces de afumare naturala cu lemn de fag, a fost asezonata cu condimente naturale - ienibahar si coriandru si asortata cu un adaos de vin alb. Produsul este fabricat in Moldova conform Sistemului de Management si Securitatii Alimentelor ISO 22000. Asadar, „Servelat de Chisinau” nu are adaos de coloranti sintetici, aromatizatori de fum, de soia, de amidon sau organisme modificate genetic. 

Noul produs, „Servelat de Chisinau”, deja poate fi gasit in reteaua de markete moderne ROGOB FOODMART si alte magazine si retele comerciale din toata tara. 

Pe langa acest cadou adus chisinauienilor, compania Rogob invita toata lumea la standul Rogob Grill Cafe cu una dintre cele mai mari terase, unde oaspetii vor putea gusta din delicioasele bucate preparate la grill in sase meniuri de baza, bauturi racoritoare si deserturi. Rogob Grill Cafe, un proiect ce face parte din conceptul ROGOB FOODMART, ofera oaspetilor sai un anturaj stilat, o gama bogata de bucate calde savuroase si promotii noi zi de zi.

*Acesta este un articol comercial