Vara aceasta promite a fi una fierbinte! Potoliti-va setea de cunostinte si urmati cursuri de limbi straine cu Oratorica!

Publicat:17.05.2022, 16:39

Anotimpul torid este preferatul copiilor, atunci cand sunt liberi sa savureze o inghetata cu prietenii sau sa priveasca toate sezoanele unui nou serial pe Netflix. Totusi, preocuparea pentru reusita scolara nu poate fi lasata deoparte si parintii mereu vor cauta activitati de dezvoltare pentru copii sai.

Centrul de Limbi Europene Oratorica impartaseste aceasta grija. De aceea, au adaptat programul cursurilor, pentru ca toti copii sa primeasca beneficii de la studierea limbii engleze si o portie de placere.

Avantajele studierii unei limbi straine cu Oratorica:

Program flexibil – puteti alege ora la care va este cel mai comod sa studiati

Accesibilitate – alegeti filiala cea mai apropiata de dvs. (Botanica, Ciocana, Rascani, Buiucani sau Balti)

Abordare individuala – lectiile au loc tinand cont de nivelul de cunoastere a limbilor straine, scopurile si interesele dvs.

Profesori competenti – studiati alaturi de profesori cu o vasta experienta de predare

Cursul de limba engleza pentru copii si adolescenti se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani si va avea un program special:

●     Jocuri de societate

●     Public speaking

●     Workshopuri digitale / Ateliere digitale

In acest mod, la sfarsitul vacantei de vara, copilul va fi cu un nivel mai avansat in cunoasterea limbii engleze si o experienta de neuitat! Pentru inscriere la curs si testare gratuita, va puteti apropia la una dintre filiale sau ii puteti contacta la numerele: +373 795 60 044 Chisinau si +373 790 03 343 Balti. Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.oratorica.md sau paginile de Facebook si Instagram.

*Acest articol este un produs comercial.