Clinica stomatologica Dentus.Dentino se gandeste la pacientii sai, de aceea, si in acest an, echipa a lansat cea de-a doua editie a revistei cu aceeasi denumire. Publicatia vine cu ultimele informatii si inovatii din domeniul stomatologiei, cu cele mai frumoase rezultate in cei 9 ani de activitate a clinicii, dar si cu multe zambete ale pacientilor sai.

Publicat:21.12.2022, 08:13

Sachin Sachdev - Ortodont, Medic Sef si Fondatorul clinicii Dentus.Dentino: „Trebuia sa fie o revista pentru noi, pentru ca sunt multe informatii, pe care vrem sa le transmitem, emotii pe care le castigam zi de zi cu pacientii. Era nevoie sa fie pus undeva, scris si lumea sa citeasca, sa afle lucruri frumoase pe care le facem noi in clinica.”

Zambetul este cartea de vizita a prezentatoarei Lilu Ojovan. Cei care au grija de dantura ei sanatoasa si frumoasa sunt medicii de la Dentus.Dentino. Mai mult, prezentatoarea apare pe noua coperta a revistei.

Lilu Ojovan, Prezentatoare TV si pacienta clinicii Dentus.Dentino: „Zambetul si tot ce inseamna expresia noastra faciala, nu e vorba doar de sanatatea dintilor, e vorba si de sanatatea noastra emotionala, pentru ca, atunci cand te simti sigur pe tine, atunci cand zambesti cu dintii pana la urechi - atunci esti un om fericit.”

Cu ocazia lansarii a celei de-a doua editii a revistei, clinica stomatologica a organizat un eveniment de zile mari, care a adunat la un loc pacientii, partenerii si intreaga echipa Dentus.Dentino.

Ion Curmei, fondatorul Panda Tur, pacientul clinicii Dentus.Dentino: „Atunci cand business-ul, pe langa faptul de a castiga profit, mai investeste si in alte proiecte sociale, de informare, mai ales asa proiect inedit, cum este o revista.”

*Acest articol este un produs comercial