Companiile digitale reprezinta motorul progresului, iar investitiile in tehnologii si infrastructura digitala contribuie la cresterea competitivitatii si au un impact major asupra progresului economic si social. De-a lungul anilor, Moldcell a reusit sa lanseze servicii si solutii in premiera, in beneficiul abonatilor, cu grija fata de mediu si in pas cu inovatiile digitale la nivel mondial, devenind un partener digital de incredere pentru abonati si companiile din Moldova.

Publicat:10.11.2022, 09:52

Primul succes digital a fost semnatura mobila, un serviciu extrem de popular, chiar si dupa zece ani de la lansare, fiind un rezultat extraordinar al unui parteneriat public-privat.

 Ecosistem digital cu grija fata de mediu

 Semnatura mobila a dus la aparitia ecosistemelor digitale si a fost posibila implementarea platformei digitale de transmitere si semnare a documentelor in format electronic, M-DOC.

Solutia e binevenita in mod special pentru clientii business ce le permite sa economiseasca timp si resurse in procesul de lucru. Un impact major il are asupra protectiei mediului, prin eliminarea a 70% a hartiei utilizate in acest proces.

 Moldcell a lansat e-Contract - versiunea ECO a contractului semnat pe hartie care exclude consumul acesteia.

La fel de simpla in utilizare este si aplicatia My Moldcell, fiind cea mai descarcata aplicatie de catre utilizatori. Cu aproape un milion de conturi create, My Moldcell este o solutie digitala ce permite abonatilor sa-si gestioneze propriul numar.

Conectari si comenzi de la distanta

O alta experienta digitala este Magazinul Online Moldcell ce permite tuturor sa beneficieze de servicii si produse la distanta, inclusiv conectarea sau portarea unui numar, cu livrare rapida la domiciliu in orice colt al tarii.

 Cea mai mare parte a livrarilor este asigurata cu ajutorul masinilor electrice din parcul auto Moldcell.

 Un exemplu de ecosistem digital este lansarea eSim. Noua cartela digitala poate fi comandata  si activata online, fiind una din solutiile digitale perfecte atat din perspectiva economiei de timp, cat si a consumului de hartie sau plastic.

Solutii pentru dezvoltarea afacerilor

Agentii economici din Moldova au la dispozitie solutii oferite de Moldcell prin intermediul carora pot sa sporeasca semnificativ eficienta tranzactiilor. Isi pot administra fluxul de apeluri 

cu ajutorul platformei de telefonie inteligenta - Virtual PBX sau gestiona flota auto prin intermediul solutiei de business - Monitorizare Transport.

Toate aceste solutii, servicii si platforme lansate de Moldcell contribuie nemijlocit la dezvoltarea durabila a societatii, angajament asumat prin semnarea Memorandului de sustinere si promovare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabila ONU.

 Solutiile digitale reprezinta o componenta importanta, atat pentru protejarea mediului, cat si pentru sustenabilitatea companiei. Acestea continua sa aiba un impact major asupra societatii prin reducerea decalajului digital si contribuirea la cresterea oportunitatilor pentru toti. 

https://www.youtube.com/watch?v=aVgkOEUS-6g

*Acest articol este un produs comercial