Culoare, eleganta si rafinament - de un an, brandul de haine, Mia Bella stie cum sa satisfaca dorintele femeilor si sa le scoata in evidenta personalitatea si frumusetea.  

Publicat:30.06.2020, 13:58

Alina CEBOTARI, DESIGNER: “Sunt extrem de fercita de ce am creat. Este un brand atat de drag femeilor, e un brand care ofera feminitate, rafinament.”

In doar un an, Mia Bella a cucerit femeile de la noi, dar si de peste hotare cu tinutele versatile, create doar din stofe naturale, si care iti adauga culoare si stil in garderoba ta.  

Alina CEBOTARI, DESIGNER: “Nici nu pot sa cred ca am facut un an, este o emotie extraordinara sa vezi cum visul tau isi ia forma pe care tu o vrei. E minunat sa vezi cum pe fetele clientelor mele infloreste atunci cand se privesc in oglinda purtand rochii sau costume.”

Brand-ul Mia Bella s-a facut remarcata la petreceri mondene, dar si prezentari de moda. A castigat repede increderea femeilor si are de gand sa se mentina pe pozitie.

Alina CEBOTARI, DESIGNER: “Vom veni cu colectii noi, modele noi, care vor surprinde prin rafinament, eleganta, care vor pune in valoare fiecare femeie atat de la noi cat si de peste hotare. Eu zic ca femeile pot inspira si alte femei, femei puternice, cu caracter, independente, care au clasa si gust in materie de vestimentatie."

Mia Bella iti pune in valoare frumusetea prin croieli originale si piese vestimentare care vor intoarce multe priviri. Daca te-ai indragostit deja, poti descoperi brandul online, accesand www.miabella.md. Iar daca vrei ca placerea sa fie deplina poti face o vizita la show-room pentru a-ti personaliza tinuta Mia Bella.  

Alina CEBOTARI, DESIGNER: “Oferim si acest serviciu pentru comenzi individuale, ca marimi sau ca modele, dar mai mult optam pentru colectiile definite, Mia Bella, care apar sezonier sau si cu alte ocazii cum ar fi Revelion sau 8 martie.“

Alina CEBOTARI, DESIGNER: “Multumesc femeilor care sunt fidele si decid sa raman speciale cu Mia Bella.“

*Acest articol este un produs comercial.