Compania a decis sa realizeze mai mult decat a promis, de aceea a fost dublat spatiul pentru recreere, eliminand posibilitatea de circulatie auto din curte si au fost schimbate locurile de parcare in curte cu spatii de joaca si agrement pentru a oferi rezidentilor o carte pe care au visat-o.

Publicat:08.04.2021, 10:14

2 CURTI IMENSE DE 5000 MP FIECARE (in total 10.000 MP)

Toata lumea vrea sa locuiasca in case frumoase, sa se bucure de facilitati agreabile si sa petreaca timpul liber inteligent. Proiectul Newton House este unul dedicat in exclusivitate oamenilor, din acest motiv au fost extinse orizonturile confortului cu doua curti de 50 de ari. Dezvoltatorul si-a propus drept scop valorificarea spatiului adiacent pentru a crea o zona confortabila, placuta din punct de vedere estetic si confortabila pentru rezidenti. 

In amenajarea spatiului exterior, interesele tuturor locuitorilor au fost luate in considerare si au fost delimitate mai multe zone functionale. Proiectul Newton House Buiucani prevede amenajarea unei curti spatioase si luminoase, cu mai multe terenuri de joaca, wi-fi gratuit si fara acces pentru masini. Automobilele, in schimb, pot fi parcate in subterana. 

Imbunatatirea si confortul curtii este o tendinta moderna

Un oras modern este un oras in care vrei sa traiesti si sa muncesti! Evident ca si un ansamblu rezidential modern este unul care valorifica un stil de viata urban trait la maximum. In ansamblul rezidential Newton House Buiucani locurile de joaca moderne si sigure vor fi echipate intr-o curte verde, confortabila, fara masini. Curtea este un sistem bine gandit pentru locuitorii de toate varstele si interesele. Separat de agitatia strazii, este o zona sigura si o infrastructura interna. Un spatiu creat cu grija si responsabilitate pentru toate generatiile. 

Copiii si adultii se vor putea relaxa liber fara a interfera unul cu celalalt. Vor fi incluse terenuri de joaca, teren multifunctional de sport pentru volei, baschet sau fotbal. De asemenea, locatia in imediata apropiere de doua parcuri „Valea Morilor” si „Dendrarium” este intotdeauna un bonus placut pentru numeroase activitati. 

Unul dintre principalele avantajele a curtii cu acces limitat pentru rezidenti este siguranta maxima. Accesul la interfon si deschiderea usii de la scara va fi disponibila doar cu smartphone-ul. Mai mult, vor fi implementate sisteme moderne de gestiune pentru confortul locuitorilor, deoarece Newton House este, in primul rand, o casa inteligenta. 

*Acest articol este un produs comercial.