INKOMPASS este un program de internship global lansat de compania Philip Morris International. Acesta ofera stagiarilor posibilitatea de a-si descoperi potentialul si de a pune in aplicare cunostintele obtinute in anii de studentie. La Philip Morris Moldova, stagiarii vor putea activa intr-o companie cu o cultura organizationala de inalta performanta, a carei valoare esentiala este de a crea un mediu care favorizeaza incluziunea si care ofera sanse egale pentru toti angajatii.

Publicat:19.05.2021, 10:37

Programul INKOMPASS iti va permite sa te dezvolti din punct de vedere profesional lucrand la proiecte de business reale. Tinerii care vor trece procesul de selectare vor avea parte de un stagiu remunerat, care va dura sase luni.

Prin intermediul programului de internship, stagiarii vor putea sa devina membri ai comunitatii globale Philip Morris, sa dobandeasca experienta de lucru alaturi de o echipa de profesionisti, sa descopere noi provocari si oportunitati si sa se dezvolte atat la nivel personal, cat si profesional.

In 2020, stagiarii de la Philip Morris au trecut cu succes cele sase luni de internship Acestia au intalnit o echipa prietenoasa, proiecte interesante si abordari inovative.

Descoperiti mai jos experienta participantilor la programul de internship.

Procesul de aplicare

INKOMPASS este destinat studentilor din ultimul an de facultate sau celor care au absolvit universitatea in ultimele 12 luni. De asemenea, candidatii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza si, nu in ultimul rand, sa fie creativi si dornici sa invete lucruri noi.

Candidatii pot aplica pentru un stagiu in cadrul departamentelor Consumer Experience, Sales, Commercial Planning si Customer Care. 

Pentru a face parte din programul de internship va fi nevoie doar sa completezi aplicatia online. Daca indeplinesti criteriile, vei fi invitat la urmatoarea etapa care va consta dintr-un interviu virtual. Urmeaza un test de aptitudini si o evaluare online, care este etapa finala a procesului de recrutare. Data limita pentru aplicarea la programul de internship este 1 iunie 2021.

Despre Philip Morris 

In acest an, pentru a doua oara consecutiv, Institutul Top Employers a desemnat Philip Morris Moldova drept Angajator de Top. Certificarea internationala este o dovada a excelentei in oferirea unui mediu de lucru favorabil si a oportunitatilor de dezvoltare pentru angajatii sai. 

Philip Morris Moldova este afiliat al Philip Morris International, o companie care transforma industria tutunului pentru a crea un viitor fara fum. Aceasta este liderul pietei de tutun din Moldova si unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat. 

La nivel global, Philip Morris International reuneste 73.500 de angajati.

*Acest articol este un produs comercial.