De 10 ani, itaxi ofera serviciile sale nu doar utilizatorilor noi, care apar zilnic, dar si clientilor corporativi, cei care au grija ca angajatii lor sa ajunga in siguranta acasa sau la lucru. Serviciul corporate la itaxi poate usura viata unei companii, oferind mai multe facilitati.

Publicat:25.01.2021, 12:43

Cristina BOIARSCHI, manager clienți corporate itaxi: ”Primul beneficiu este ca angajatii companiei calatoresc in siguranta, rapid si convenabil, de la lucru sau acasa, indiferent de ora. Al doilea beneficiu este ca angajatii achita cursele fara numerar, prin intermediul unui card QR.” 

Cu acest serviciu, angajatii sau clientii firmei nu vor mai avea nevoie de bani in numerar pentru a putea achita cursa, iar angajatorul va putea monitoriza toate detaliile despre calatoriile acestora oricand va dori. 

Cristina BOIARSCHI, manager clienți corporate itaxi: “Economisiti timp. Primiti un raport detaliat despre cursele sau sumele cheltuite la sfarsit de luna sau la cerere. Detineti control. Puteti gestiona si verifica cursele angajatilor intr-un singur loc.” 

Iar cu ajutorul Pachetelor Corporative cu Coduri Promo, companiile pot oferi clientilor sau partenerilor curse cu taxiul la pret redus sau chiar gratuite. 

Cristina BOIARSCHI, manager clienți corporate itaxi: “In afara de contracte corporate la itaxi, avem solutii pentru programe speciale de marketing. De exemplu, comandati un taxi pentru clientii sau partenerii dumneavoastra, sporindu-va reputatia prin intermediul unui cod promotional in aplicatia noastra.”

Timp de 10 ani, itaxi a capatat increderea companiilor mari din domeniul bancar, hotelier, comercial si non-comercial. Itaxi este partenerul tau de incredere.

*Acest articol este un produs comercial.