Vara aceasta are si surprize pozitive. Unite lanseaza noua cartela Prepay care iti ofera un continut mai generos, creat special pentru o potrivire maxima cu obiceiurile tale de comunicare. Mai mult trafic internet, mai multe minute nationale si navigare nelimitata pe cele mai populare retele sociale, totul la doar 39 lei. Ai tot si chiar putin mai mult intr-o singura cartela ca sa fii cel mai cool in gasca ta.

Publicat:01.07.2020, 12:15

La doar 39 lei primesti maximum de avantaje. 5GB trafic internet mobil, 100 minute nationale, convorbiri nelimitate in reteaua Unite, Moldtelecom. Iar pentru ca esti fan al retelelor de socializare, te bucuri de navigare gratuita pe Facebook, Messenger, Vkontakte, Instagram, TikTok, Odnoklassniki, WhatsApp, Wikipedia si MyMoldtelecom.

Bucura-te de libertate in comunicare. Cu noua cartela Unite Prepay ai cele mai mici tarife din tara pentru apeluri, la doar 1 ban per minut in reteaua Unite, 1 leu per minut spre orice retea nationala si 50 bani per SMS. Iar navigarea pe net e si mai avantajoasa, la doar 10 bani per MB.

Si asta nu e tot. Noua cartela Unite Prepay iti aduce un nou Program de bonusare. Pentru fiecare reincarcare primesti bonusuri promotionale generoase. Si pentru ca sarbatorim impreuna lansarea noii Cartele Prepay, pana pe 30 septembrie curent, primesti mai multi GB bonus la reincarcare. De exemplu, la reincarcare cu 50 lei primesti BONUS - 6GB trafic internet mobil si 600 minute in retea.

Comunica din plin si navigheaza nelimitat pe cele mai indragite retele sociale, pentru ca ai tot ce-ti trebuie intr-o singura cartela!

Unite – reteaua posibilitatilor mari! Parte a familiei Moldtelecom.

*Acest articol este un produs comercial.