Publicat:10.10.2019, 11:27

Silvia MORGOCI, director medical: "In primul rand face parte din planul nostru strategic de dezvoltare si de extindere a retelei, anume pentru a ne plia pe acel motto pe care l-am adoptat, ”Exact, rapid, comod!” de a fi cat mai aproape de pacientii nostri. Avand in vedere ca suntem o echipa tanara si dinamica si facem analize la cerintele pacientilor, satisfactia serviciilor acordate. Am determinat in ultimul timp ca la Ciocana, avand in vedere ca e un sector mare, cu un numar mare de locuitori, in special copii, am luat decizia sa deschidem aceasta filiala oferind un acces mai extins la serviciile care le avem, sa evitam cozile, care se formau la unica filiala de aici, bd. Mircea cel Batran nr 3."

Noul centru are o echipa de medici inalt calificati printre care terapeut, ginecolog-obstetrician si urolog. Laboratorul medical Invitro Diagnostics este in pas cu tendintele internationale, iar pe langa profesionalismul medicilor, de nelipsit sunt aparatele de ultima generatie, care asigura exactitatea rezultatelor. 

Silvia CHIHAI, medic internist: "Suntem intr-o cursa continua, cel mai important e sanatatea. Fiecare om, unul sanatos si informat e garantia unei societati prospere. La Invitro Diagnostics suntem o echipa de profesionisti."

Marcela SCIOCHIN, director vanzari: "Avem multi pacienti care intreaba zilnic pe retelele de socializare cand vom deschide o noua filiala. Iata ca a venit si ziua cea mare. Ii aseptam cu drag, atat pacientii cat si medicii in casa noastra noua."

Odata pasind pragul laboratorului medical Invitro Diagnostics, pacientii au parte de toata gama de servicii: analize de laborator, consultatii medicale, teste genetice si investigatii USG. Tocmai de aceea deschiderea noii filiale la Ciocana a fost una asteptata de potentialii pacienti!

"E foarte binevenita deoarece ne aflam in preajma, avem doi copii mici, iar analizele vor fi mult mai accesibilie de colectat."

"Invitro a castigat increderea intregii familii. Calitatea e cea mai inalta, este comod, aproape de casa, oriunde v-ati afla in oras si conditiile in care au loc proceduile sunt premium!"

*Acest articol este un produs comercial.