FLYONE Airlines SRL a semnat un contract de colaborare cu cel mai mare operator turistic din Romania, Christian Tour. Acest parteneriat marcheaza debutul zborurilor companiei aeriene de pe aeroporturile din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Suceava, Arad si Craiova. Astfel, incepand cu sezonul de vara 2024, vor fi inaugurate curse spre insulele Tenerife si Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar si orasele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) si Hurghada (Egipt). 

Publicat:14.11.2023, 13:45

“Suntem incantati sa impartasim cu pasagerii nostri aceasta veste minunata. Parteneriatul cu operatorul turistic Christian Tour este extrem de important in evolutia FLYONE Airlines si in dezvoltarea serviciilor noastre. Ne propunem sa oferim calatorilor zboruri spre destinatii fascinante la preturi competitive”, a declarat Directorul General al FLYONE Airlines SRL, Vladimir Cebotari. 

La randul sau, presedintele executiv al Memento Group si CEO al Christian Tour, Cristian Pandel, a subliniat: “Prin aceasta colaborare, ne dorim sa oferim clientilor nostri o alegere vasta de destinatii pentru vacante cu adevarat memorabile. Frumusetea insulelor si ale oraselor spre care FLYONE Airlines va opera zboruri este recunoscuta de turisti din intreaga lume.”

Zborurile vor fi efectuate cu doua aeronave de tip A320, cu o capacitate de 180 de locuri fiecare. In vederea facilitarii operatiunilor, FLYONE Airlines si-a stabilit prima baza operationala pe Aeroportul Otopeni. 

Pentru a rezerva bilete sau pentru a obtine informatii suplimentare, pasagerii sunt rugati sa acceseze pagina web, dar si oficiile de vanzare ale operatorului turistic Christian Tour. 

Despre FLYONE Airlines 

FLYONE Airlines face parte din grupul FLYONE cu sediul in Republica Moldova, Chisinau, fondat in 2015. In 2021, si-a inceput activitatea FLYONE Armenia cu operarea zborurilor din Armenia, Erevan.

In decembrie 2022, FLYONE Airlines a primit certificatul de operator aerian, oferit de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR) si licenta - emisa de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii. 

In prezent, flota companiei aeriene FLYONE Airlines este formata din trei aeronave: un Airbus A320 si doua Airbus-uri A321. In scurt timp, familia FLYONE Airlines va fi completata cu inca un avion A320. 

*Acest articol este un produs comercial