Global Store a descis cel de-al saselea magazin de tip „Home and Family” in sectorul Botanica al capitalei, pe strada Decebal 99.

Publicat:22.08.2022, 09:04

Victor CEPOI, DIRECTORUL GENERAL GLOBAL STORE: „De la prima lansare am reusit sa deschidem 6 magazine. Astazi suntem in sectorul botanica pe strada Decebal, mai aproape de cumparatorii nostri, cu o gama variata de produse pentru casa si familie. Vreau sa multumesc clientilor nostri, pentru ca ei sunt suportul si motivul care ne da puterea de a creste.”

Echipa Global Store s-a pregatit intens pentru marea deschidere. Pernele, aspiratoarele, lenjeria de pat, vesela, seturile de tigai si chiar jucariile sunt vandute cu o reducere de circa 40 la suta pana pe data de 23 august. Iar in fiecare duminica cumaparatorii vor putea beneficia de 15 procente reducere.

Natalia NEAGU, SALES AND MARKETING MANAGER GLOBAL STORE: „Doar in perioada pana pe 3 septembrie, doar in magazinul din sectorul Botanica, puteti gasi perne la 99 de lei, lenjerie de pat la doar 399 lei. Mai mult de atat, venim cu emotii, ii asteptam cu mare drag pe clientii nostri. Nu uita, zambeste, Global Store te iubeste.”

Global Store a organizat o adevarata petrecere pentru cei mici.

A fost mare bucurie si pentru toate gospodinele care au putut alege dintr-o gama larga de produse.

„Este o atmosfera foarte placuta si eu iubesc Global Store pentru ca poti sa gasesti foarte multe lucruri aici, intr-un magazin. Oamenii si consultantii calitativ iti aduc toata informatia.”

„Este frumos, sunt reduceri mie mi-a placut totul, este foarte original.”

La orice cumparatura de 500 de lei, clientii au primit cate un cadou. Iar cei care si-au facut plinul depasind suma de o mie de lei, s-au ales si cu un vaucer de reducere de 20 de procente, valabil la urmatoarea cumparatura. Magazinul Global Store de la Botanica va activa zilnic de la ora 9 pana la ora 21. 

*Acest articol este un produs comercial