Daca viata iti da lamai, fa-ti o limonada, daca aceasta toamna nu are tocmai gustul potrivit, indulceste-te cu cele mai savuroase prajituri de la Dolce Parma

Publicat:17.09.2020, 15:47

Patiseria italiana e cunoscuta pentru combinatiile originale, ingredinetele naturale, de calitate superioara si gusturile absolut deosebite. 

Acum, pentru a te delecta cu renumitele deserturi italiene, nu mai e nevoie sa pleci peste mari si tari, e suficient sa paseti pragul patiseriei Dolce Parma, fondata de sotii Igor si Victoria Toma.

Patiseria e un domeniu unde fantezia si creativitatea sunt abilitatile principale. Ingredientele simple se transforma in adevarate delicii in mainile unui patiser cu experienta. Anume ea – experienta si face „mana” unui patiser adevarat, care simte cantitatile necesare fara cantar si stie a combina gusturile perfecte. 

Timp de 9 ani, Igor Toma a invatat de la cei mai buni si a descoperit secretele cofetariei italiene in patiseria San Biagio din orasul Parma, dar patriotismul sau l-a influentat sa ia decizia de a se intoarce inapoi, in Moldova, pentru a impartasi experienta acumulata in strainatate si a crea ceva frumos acasa.

 

Cred ca toata lumea ce cunoaste patiseria Dolce Parma a gustat mini prajiturele, care sunt un fel de „carte de vizita” a patiseriei noastre. Varianta mini in care le prezentam este o noutate pentru piata moldoveneasca, care a facut ca prajiturile marca Dolce Parma sa fie elementul principal al candy-barului multor evenimente.”

 

La moment avem un asortiment de 18 tipuri de prajituri, insa ii bucuram permanent pe clientii nostri cu noutati, anul acesta am lansat tipul orient si nocciola. Cateva gusturi de prajiturele au fost pastrate in varianta originala cum ar fi:

-Veritabila prajitura italiana-cannoncini cu crema fiarta (sau cum spun italienii - crema pasticcera) si cannoncini cu crema de ciocolata. 

- Solicitatele cosuletele cu fructe. 

- o varianta italiana a eclerelor franceze-bigne cu crema si bigne cu ciocolata. 

 

Celelalte sunt rezultatul experientei, muncii, si a multor produse aruncate in urma experimentelor patisierilor nostri, care isi aduc aportul continuu in dezvoltarea patiseriei noastre.

Prajiturile Dolce Parma pot fi gasite exclusiv in cele 3 filiale Dolce Parma:

-Orasul Anenii Noi, satul Chetrosu, situat pe traseul Chisinau-Tighina, si in filiala din sectorul Ciocana al capitalei.”

 

Vino la Dolce Parma – patiseria unde vei gasi cele mai proaspete si savuroase desterturi italiene, gustul carora va deveni o amintire dulce de neuitat!

 


*Acest articol este un produs comercial