De curand, Orange Moldova a lansat LOVE Business - servicii convergente de telefonie mobila si Internet fix pentru clientii corporativi de la Chisinau, Balti, Cahul si Ialoveni. La combinarea noilor abonamente Internet Oficiu cu abonamentele mobile de la Orange, clientii business au reduceri pe viata si 1000 lei cadou pentru procurarea dispozitivelor.

Publicat:13.02.2020, 14:20

O alta noutate este lansarea serviciului de televiziune pentru afaceri. Datorita celor doua abonamente TV Oficiu si TV Public, clientii vor putea alege abonamentul ce se potriveste exact necesitatilor afacerii lor, fiind siguri ca respecta legislatia in domeniu si drepturile de autor. Astfel, Orange Moldova devine unicul operator care ofera clientilor sai un abonament dedicat utilizarii serviciilor de televiziune in spatii publice.

Dupa lansarea serviciilor LOVE in 2017 pentru clientii Orange, acum lansam LOVE Business. Acest fapt presupune eficientizarea costurilor afacerii prin accesarea serviciilor de telefonie mobila, Internet fix si TV de la un singur operator, la un pret avantajos. In premiera pe piata de telecomunicatii din Moldova venim cu doua abonamente TV care raspund necesitatilor mediului de afaceri. Astfel, TV Public ofera siguranta tuturor clientilor nostri, deoarece include toate drepturile de continut pentru difuzarea serviciului in spatii publice. Abonamentul dat poate fi completat cu optiunea tematica - Sport, care difuzeaza cele mai populare competitii sportive din lume – campionatele de fotbal ale Angliei, Spaniei, Frantei, Italiei, Germaniei, precum si Formula 1, UFC, NBA etc. Credem ca este o noutate buna, mai ales in ajun de UEFA Euro 2020. ”, a mentionat Andrei Preasca, Director Vanzari Corporative Orange Moldova.

Toate serviciile Orange pe aceeasi factura

Atat clientii business existenti Orange Moldova, cat si clientii noi pot beneficia acum de servicii convergente impreuna cu:

Abonamentul Internet Oficiu 300

Abonamentul Internet Oficiu 450

La combinarea abonamentului mobil cu unul dintre cele doua abonamente Internet Oficiu, clientul beneficiaza de o reducere de 100 de lei/lunar pe viata. Pentru cei care aleg abonamentul Internet Oficiu 450, Orange ofera 1000 de lei bonus pentru procurarea dispozitivelor necesare afacerii. In plus, la Orange conectarea este gratuita si vine cu cel mai avansat modem Wi-Fi 5, dual band.

Clientii cu servicii de telefonie mobila de la un alt operator se pot bucura de aceleasi viteze de pana la 300 Mbps si trafic nelimitat la pret standard.

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.orange.md/?l=1&p=2&c=2&sc=234

Abonamente TV pe potriva afacerii tale

In premiera pe piata din Moldova, Orange lanseaza doua Abonamente TV pentru companii, potrivite mediului de activitate al acestora:

Abonament TV Public - alegerea potrivita pentru spatii publice: cafenele, restaurante, zonele de receptie ale hotelelor, saloane de infrumusetare, spatii de asteptare din institutiile medicale, magazine etc. Acest abonament presupune 110 canale TV, inclusiv 35 canale HD. Pretul este de 100 de lei si poate fi combinat cu optiunea Sport pentru 100 de lei lunar, ce ofera acces la 3 canale Setanta Sports. Aceasta optiune este perfecta pentru a bucura clientii cu live-uri si comentarii de la cele mai tari evenimente sportive din lume.

Abonament TV Oficiu - potrivit pentru spatii private, oficii, camere de hotel, sali de conferinte etc. Abonamentul ofera 120 de canale TV, inclusiv 38 canale HD si este compatibil cu optiunea Sport la pret de 100 lei si optiunea HBO la 60 de lei. Optiunea HBO ofera acces la cele mai tari filme si seriale de top, pe 5 canale TV din familia HBO, CINEMAX HD si CINEMAX 2 HD.

Clientii care aleg oricare dintre abonamentele TV beneficiaza de televiziune in calitate HD, conectare gratuita si TV BOX HD de ultima generatie. In plus, clientii conectati la servicii fixe de la Orange pot achizitiona televizor in rate la pret special.

Mai multe detalii despre avantajele si beneficiile abonamentelor TV gasiti aici: https://www.orange.md/?l=1&p=2&c=2&sc=235

*Acest articol este un produs comercial.