Sprâncene perfecte fără efort zilnic, rezultat natural, siguranţă şi întreţinere uşoară, sunt doar câteva beneficii ale procedurii de micropigmentare a sprâncenelor. La mai bine de doi ani de la prima procedură, interpreta Irina Bivol a apreciat atât beneficiile practice cât şi estetice ale procedurii, tocmai de asta a făcut şi o corecţie. Mai multe despre micopigmentare, află din cadrul unui reportaj marca „O Seară Perfectă”.
Micropigmentarea sprâncenelor nu este doar o tendinţă, ci şi o soluţie practică pentru cei care doresc un look impecabil cu minim efort. De mai bine de doi ani, interpreta Irina Bivol se bucură de acestă procedură.„Aveam un tatuaj de zeci de ani, dar îmi doream să schimb forma. La Pro TV am văzut-o pe Corina, mi-a plăcut foarte mult de ea, am văzut că are rezultate minunate. Pentru mine contează chiar și persoana în sine, cu ea suntem pe aceeași undă, vibrăm în același fel. Îmi place energetica Corinei, de aceea am ales-o pe ea, ca să vin să facem schimbarea”, a explicat Irina Bivol, interpretă.

Corina Guzun, specialist în micropigmentare la ARTHA, a notat:„Irina a apelat prima oară în 2023, eram cu soțul în mașină și mă uit că Irina Bivol mi-a scris, am fost mirată. Mi-a zis că vrea să-i fac sprâncenele și că m-a văzut într-un interviu. Alți specialiști îi spuneau că firul este prea deschis. Eu i-am zis că ne apucă, facem. Este idolul meu de când eram mică. Într-un final, felul în care am cunoscut-o pentru mine a fost un șoc, este atât de simplă, ca o prietenă”.

Iar dacă aveţi o procedură nereuşită, există soluţie.„Inițal trebuia să schimbăm forma, pentru asta era necesar cu laser să înlăturăm forma veche. Am făcut câteva proceduri de înlăturare”, a subliniat interpreta.
Diana Nasu, specialist în micropigmentare, a povestit:„Inițial când a venit Irina la noi, a cerut o acoperire, dar este o greșeală să faci acoperire peste o lucrare mai veche. De aceea, am recomandat mai întâi să înlăture și apoi să facem o lucrare calitativă deasupra. Nu este o procedură foarte dureroasă, este un pic disconfort, totul depinde de pragul de durere al fiecăruia pentru că, cineva poate să reziste la o durere mai mare, altcineva de la o pișcătură începe să simtă disconfort. Numărul procedurilor se stabiliesc individual la fiecare pentru că, la fiecare este lucrarea diferită, intensitatea diferită, timpul. Am avut cazuri când au înlăturat în 12 proceduri pentru că, a fost concetranția maximă cu pigment. Pentru a nu trauma pielea în exces, este necesar o procedură mai îndelungată pentru a păstra calitatea pielii”.
Procedura poate dura între 1 şi 3 ani, în funcţie de tipul de piele şi de îngrijire, tocmai de asta, periodic este necesară o corecţie. „E foarte comod când deja ai forma corectă, nu trebuie de fiecare dată să le creionezi. Acum nici nu le-am creionat, nimic, sunt naturale, dar avem nevoie să le împrospătăm, să facem din nou o mică corecție. Eu durerea o suport. A fost destul de acceptabil, fetele chiar sunt foarte atente. Pentru laserul cu înlăturare îmi făceam un pic griji pentru că, laserul doare un pic, dar vreau să spun că am suportat destul de bine, dar cu puțină anestezie”, a notat interpreta.
Echipa profesionistă foloseşte echipamente sterile şi pigmenţi calitativi pentru a reduce orice risc de reacţii adverse.„Avem un an de la deschidere deja, ne-am mărit echipa, suntem 5 fete, avem proceduri de laminare a sprâncenelor, a genelor, proceduri de vopsire cu henna sau vopsea, proceduri de înlăturare și desigur, proceduri de micropigmentare a sprâncenelor, pleoapelor și buzelor”, a spus Corina Guzun, specialist în micropigmentare la ARTHA.
Indiferent de trendurile care apar an de an, specialiştii recomandă să alegem forma sprâncenelor după parametrii feţei. „S-au pornit trendurile care mie personal mi-au dat bătăi de cap. Deci, categoric, doar după forma feței, după mimică. Trendul este azi sau mâine, niciodată nu o să te facă mai frumoasă. O să-l porț un pic, ca pe o haină care a intrat în modă. De asta, dacă vrem să fie de lungă durată, să ne uităm în oglindă și să ne placă de noi, doar după forma feței”, a explicat Corina.
„Se face pe orice tip de fir de păr, orice tip de ten, doar că se alege individual. Dacă noi nu alegem corect nunața potrivită, este în zadar să tindem la o lucrare potrivită”, a mai adăugat Guzun.
Sursa foto: Instagram
*Acest articol este un produs comercial