Au invatat cum sa manance manierat, cum sa se comporte la restaurant, in avion, la teatru, la scoala, cum sa se salute si prezinte corect, iar acum se declara copii manierati. 

Publicat:07.09.2021, 12:47

Se intampla dupa ce mai multi copii din capitala au absolvit cu succes Cursul de Bune Maniere la ManiEra, platforma educationala pentru copii care desfasoara lectii practice de eticheta si norme de conduita.

Absolventii spun ca au invatat multe lucruri noi si utile si ca le-au parut interesante lectiile care au fost predate. 

Delia, 10 ani: „ManiEra m-a invatat sa fiu mai educata, mai manierata, si mai increzuta in mine. Aici am studiat regulile de baza de comportament in societate. Este o platforma educationala unde am intanit colegi minunati, o clasa prietenoasa si o profesoara de nota 10, cu un vocabular ales si o tinuta impecabila de la care am invatat o sumedenie de lucruri utile.”

 Corina, 12 ani: „In aceste 4 saptamani de cursuri de bune maniere am invatat multe lucruri interesante. In fiecare zi erau teme noi. Am invatat cum sa ma comport in locuri publice (muzeu, teatru, scoala). Am invatat cum sa ma comport la restaurant, cum sa comand, cum sa folosesc tacamurile, cum sa aranjez masa, formele de salut. Cel mai mult mi-a placut cand am mers la restaurant. Au fost super toate lectiile. Toate lectiile mi-au placut. Sa invat temele pentru acasa a fost foarte interesant nu numai pentru mine, ci pentru toata familia mea. Eu deja am predat cateva lectii surioarei mele si fratelui meu. Ei erau foarte incantati, ma rugau sa le mai citesc ceva. Acum pot spune ca sunt un copil manierat. Multumesc ManiEra.”

Nichita, 11 ani: „Mie imi va fi foarte greu sa ma despart de colectiv, mai ales ca mi-am facut atat de multi prieteni noi. Mi-a placut cum profesoara ne-a dus la restaurant si ne-a invatat sa fim manierati.”

Evelina, 11 ani: „Cursul de bune maniere ne-a pus la incercare toate abilitatile. Aici am inteles ca chiar si daca ai varsta de 12 ani sau 8 ani, sau chiar si daca esti scund sau inalt, lucru in echipa este cel mai important. Aici am ras, am invatat, am desenat, am facut toate ocupatiile impreuna si asta e tot ce conteaza. Ma bucur ca am frecventat cursul de bune maniere si ca am facut cunostinta cu colegii mei de aici si cu profesoara noastra, Alina Plingau. Ii multumim pentru tot ce a facut pentru noi. MULTUMIM. Vom fi mereu recunoscatori.”

Jakline, 9 ani: „Niciodata lectiile domnisoarei Alina nu vor fi plictisitoare, pentru ca ea ne invata lucruri foarte interesante. Diferentele de inainte si de acum sunt foarte mari. Adica schimbarile au efect.”

Alexandru, 9 ani: „Cursul de bune maniere pentru copii mi-a parut foarte interesant. Am invatat foarte multe reguli manierate. Am invatat reguli de bune maniere la scoala, teatru, restaurant, in automobile. Au fost foarte multi copii interesanti.”

 Anastasia, 11 ani: „Profesoara este foarte blanda si explica foarte bine. La acest curs am putut sa-mi recapat increderea in mine.”

Alina Plingau, trainera de bune maniere a acestei platforme, spune ca depune multa silinta pentru ca totii copiii care pasesc pragul la ManiEra sa atinga performantele dorite de ea cat si de parinti. 

„Asa cum am mai zis, nu las niciun copil sa plece de la noi pana cand nu sunt sigura ca lectia de bune maniere a fost pe intelesul fiecaruia. Obiectivul meu este ca totii cursantii #ManiEra sa insuseasca bunele maniere ca ulterior sa poata stabili relatii juste cu semenii lor, cu natura si cu tot ceea ce a creat omul. Depun tot efortul ca ei sa cunoasca diferenta dintre bine si rau, corect si gresit, frumos si urat, politicos si nepoliticos. Or nu ele oare stau la baza unei educatii sanatoase si echilibrate?. Pe aceasta cale le multumesc parintilor care au incredere in noi si carora nu le este frica sa investeasca in educatia copiilor”, a spus Alina Plingau. 

Urmatorul Curs de Bune Maniere pentru copii incepe din 11 septembrie. 

Instruirile vor avea loc sambata si duminica. Ora 10:00-11:30. Adresa: str. Stefan cel Mare, 65

Pentru detalii sau inscrieri, apelati 078 433 433 sau accesati www.maniera.md

*Acest articol este un produs comercial.