O petrecere perfecta poate fi doar intr-o locatie deosebita cu invitati pe masura. Perfecte.md stie mereu care sunt cele mai selecte localuri din capitala si aduna la fiecare petrecere cei mai frumosi oameni.

Publicat:09.11.2019, 10:20

De aceasta data, evenimentul cu genericul „Fall in love” a avut loc la Garden Palace, locul unde se contopeste frumos rafinamentul si stilul. La Garden Palace orice petrecere devine memorabila.

Timpul de afara a tinut cu noi, astfel oaspetii au avut ocazia sa savureze din ultimele seri calde de toamna. Si pentru a avea tot sezonul rece caldura nu doar in suflet, dar si in casa, compania Simplex va este alaturi pentru a va oferi instalatii termo de cea mai inalta calitate. 

Astazi Simplex impreuna cu Perfecte.md culege fructul unei colaborari frumoase, la un eveniment organizat la cel mai inalt nivel. La randul nostru, muncim pentru a oferi clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate in domeniul instalatiilor termo, hidro climatizare si obiecte sanitare. Fapt care va poate confirma si gazda acestei sarbatori. Colaborarea noastra va fi pe viitor pur si simplex reusita.”, ne asigura Nicolae Trigub, director vanzari Simplex.

La Autumn Party, ca la fiecare petrecere marca Perfecte.md, s-a adunat multa lume frumoasa, pentru care este foarte important sa mentina frumusetea corpului si a fetei, iar salonul de frumusete Eugeny ne ajuta. La Eugeny poti beneficia de proceduri de remodelare si estetica faciala, dar si servicii de infrumusetare. 

„Salonul Eugeny este un salon variat, cu tot genul de proceduri, incepand de la procedurile corporale faciale, pana la estetica parului, manichiura, pedichiura, machiaj, gene, laminare. Suntem cei mai bravi. Noi acum pregatim o surpriza pentru clientii nostri, sa ne urmareasca pe Facebook si Instagram si toate detaliile vor fi plasate in curand.”, spune Eugenia NEGRU, fondatoare salonul Eugeny.

*Acest articol este un produs comercial.